ДР ЖУЈОВИЋ: Кризни штаб нас од почетка лаже – народ мора масовно да изађе на улицу

2

др Дејан Жујовић (Фото: Србин.инфо)

Гост “Славија инфо ТВ” био је др Дејан Жујовић. Др Жујовић иако је пулмолог који ради са пацијентима није део Кризног штаба који сматра нелегалним јер код нас је дефинисано законом шта се у оваквим ситуацијама ради. Oн подсећа да је Кризни штаб и сам недавно признао да лаже грађане Србије од почетка а за то су дебело награђени најчешће возилима “кинеске марке Волво”.

– Све што су радили радили су у име власти, а назив струка су обешчастили – каже он.

Затварање људи је погрешна мера по мишљењу др Жујовића и додаје да ако опет покушају неће добро проћи.

– Народ мора масовно да изађе на улицу сваки пут кад је демократија и на крају сама слобода угрожена. Вучићу је лако да влада кад се окружио и напунио скупштину људима који су више за специјално образовање него за ту установу – каже др Жујовић.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Као један од већих разлога кратког живота у Србији др Жујовић навео је сиромаштво али и лошу исхрану као и загађеност.

– За то време људи у Кризном штабу јако лепо живе. Сад Кризни штаб лобира за кинеску вакцину а за узврат лепо су награђени аутомобилима марке Волво?! Ради се о најчешће СНС лицима запосленима у здравству – објашњава он.




Др Жујовић се одлучио да направи свој покрет јер је схватио да нема ко овом злу на власти да стане на црту.

– Доста смо трпели возаче, конобаре и друге нестручне људе на важним местима. Вучић за то време смишља како да нас понизи до краја, зато неписмени и владају данас Србијом – каже он и истиче да је један од бољих примера да народ може сложно и заједно је и акција вађења реке из цеви на Старој планини где су се окупили око истог циља људи другачијих схватања.

Прочитајте још:  ДУХОВНА СТВАРНОСТ У ПОГЛЕДУ ВАКЦИНЕ... Примањем такве инекције човек доказује своје неверје и одвраћа се од Христа.



Pravda

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ДР ЖУЈОВИЋ: Кризни штаб нас од почетка лаже – народ мора масовно да изађе на улицу

  1. Народни лекар, има их увек Богу хвала, није народ усамљен и да се овом приликом подсетимо и на упокојеног др. Тодора Јовановића који нас је тридесет година упозоравао шта се ради и спрема људском роду од идијота из криминалне организације СЗО и паразита самозваних владара новца на глобалном и локалном нивоу власти којима господари нељудски разум и још горе неоргански разум на штету свега живог.
    Жив нам ти био доцо!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *