Градоначелница Ниша Драгана Сотировски припадник римокатоличке секте

1

Новопечена градоначелница Ниша Драгана Сотировски поред јавне функције коју тренутно обавља, има и занимљива интересовања ван радног времена, а једно од њих је чланство у Темпларима!

Сотировски је судећи по фотографијама које су освануле на интернету чланица Сувереног реда витезова Темплара Србије, а члан овог реда је и њен муж који се на фотографијама такође појављује.
Оно што је, поред чињенице да је Сотировски чланица тајног реда шокирало грађане, јесте то да на сликама клечи пред првим човеком ове организације Слободаном Трапарићем. Он држи мач изнад рамена градоначелнице, а у питању је очигледно некакав обред.

Сматра се да у ову организацију одлазе они којима доминира комплекс моћи, а корисници Твитера имали су занимљива објашњења зашто је Сотировски постала чланица баш овог реда.Националонлине.рс

1 Коментар

  1. Gradonačelnica Niša, to što je članica druge verispovesti od pravoslavne u Srbiji joj garantuje Ustav, a ne reci-kazala. Obavljanje funkcije i njen opis су zakonski programiranи. Osim straha o njenom verskom opredeljenju, tekst je trebao da kaže kako je gospođa Sotirovski obavljala funkcijе načelnice Nišavskog okruga i sada kao gradonačelnice grada Niša. Ne zaboravimo da je ona bila i fantastična novinarka.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.