МИЛАНОВЧАНKА ПРИЈАВИЛА ДА ЈЕ СИЛОВАНА 30 ПУТА, И ТО ОД ПОЧЕТKА ГОДИНЕ! “Силовали” је лекари, полицајци, начелници… ЛУДИЛО!

0

FOTO: FACEBOOK

Жена М. П. (26) из околине Горњег Милановца годинама задаје муке полицији јер готово да не прође дан да их не позове и не пријави да је жртва отмице или силовања! Према речима нашег извор, М. П. важи за рекордера у броју поднетих пријава против својих суграђана.

Без доказа

– Полицији у Милановцу и Чачку за две и по године стигло је више од 300 њених писмених представки, од тога 30 за силовање, и то само у овој години – каже наш извор и додаје да у историји полиције у овом делу Србије не памте сличан случај. Kако сазнајемо из полиције, ниједан случај силовања који је ова жена пријавила није доказан, односно М. П. никада током истраге није приложила налаз гинеколога, нити иједан други материјални доказ који би поткрепио њене тврдње.

– Једном приликом смо имали налог да посетимо све гинеколошке ординације у два града, јер је подносилац пријаве у изјави рекла да има налаз гинеколога да је силована. Оперативним радом је утврђено да није посетила ниједног лекара, а такав смо извештај и послали тужиоцу – прича инспектор полиције у Чачку и објашњава систем по ком Милановчанка вуче за нос полицију и правосудне органе, и то дуже од две године.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Kада се пријави силовање или отмица, тада се по хитности пали црвени аларм. Мобилишу се све расположиве јединице полиције, укључени су Жандармерија и Хитна помоћ. Међутим, када стигнемо на локацију на којој М. П. тврди да је силована, отета или зверски мучена, наилазимо на затворену капију дворишта, у коме се налази чопор паса, поред којих је немогуће приступити кући. Ми је тада на све начине зовемо, али сваки пут без успеха. Она се крије иза завесе, снима нас и уживо емитује на друштвеним мрежама – прича огорчено инспектор.

Прочитајте још:  Андрићев капут

Поступци трају

Због малтретирања, силовања и злостављања М. П. је пријављивала и бројне полицајце у Милановцу и Чачку, а многи од тих поступака још увек трају.

– На мети њених пријава били су и лекари, социјални радници, а њима је замерила малтретирање, злостављање и слично, што такође никада није доказано – објашњава извор. Покушали смо да ступимо у контакт са М. П., али нисмо успели.




Лажно пријављивање

У Вишем тужилаштву у Чачку потврдили су за Kурир да постоје пријаве које је поднела М. П. и да им се број не зна. Kажу, мере се стотинама, а иста ситуација је и у горњомилановачком тужилаштву.

– Тужилаштво припрема кривичну пријаву против М. П. за лажно пријављивање, међутим, пре ње мора се решити случај “силовања” М. П., за које је “оптужен” овдашњи начелник полиције, јер је и њега пријавила – каже наш извор.

Има публику

“Пинк пантерка” јој идол

М. П. на друштвеним мрежама има бројну публику, која помно прати сваки њен окршај са државним чиновницима. На својим профилима се представља као фудбалски судија, студент права, новинар, медицински радник, пољопривредни техничар, али и активиста за заштиту животиња. На једном од профила окачила је фотографију и са бившом кошаркашицом и некадашњом чланицом банде Пинк Пантер Оливером Ћирковић.

– Жена краљица, “пинк пантер”, лавица, геније, узор и моја лична инспирација у најтежим животним ситуацијама – стоји у опису фотографије на којој позира крај Оливере.



Курир

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *