ДР НЕСТОРОВИЋ СЕ ОГЛАСИО И ПОНОВО ШОKИРАО: Ево шта је сада поручио о маскама против короне (ВИДЕО)

1
Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

Доктор Бранимир Несторовић је, позивајући се на истраживање Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ), који је национални Институт за јавно здравље САД, обелоданио свој став да сматра како је ношење маски непотребно у сузбијању ширења коронавируса?!

„Научник из ЦДЦ, маске не делују“, написао је кратко Несторовић уз објаву који је поделио, а која се односи на поменуто истраживање.

Наиме, истраживање ЦДЦ указује на то да ношење маски ни на који начин не умањује шансу да се појединац зарази короном.

„Студија ЦДЦ, која је анкетирала симптоматске пацијенте са Kовидом-19, открила је да је 70,6% испитаника изјавило да ‘увек’ носи маску, док додатних 14,4% каже да ‘често’ носи маску. То значи да је огромних 85% заражених пацијената пријавило редовно ношење маски! Само 3,9% заражених рекло је да ‘никада’ не носи покривач за лице“, наводи се у тексту на који се позвао и сам др Несторовић.
Заправо, студија доводи до сазнања да се десетине хиљада Американаца свакодневно заражавају короном упркос ношењу маски.

Оно што треба напоменути јесте да је поменута студија у директној супротности са тврдњама о маскама изнете од директора ЦДЦ-а Роберт Редфилд, који је на недавној конференцији тврдио да је платнена маска сигурнија заштита од корона вируса него вакцина.Република

1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.