„Вучићу, како те није срамота, децу лечимо СМС-овима…“

1
Вучић (Фото: Јутјуб)

„Поштовани господине Вучићу, хоћу да Вас обавестим да нас је напустио Стефан. Знате ли Ви уопште ко је он? Мислим да не знате, укратко ћу вам рећи. То је један мали дечак који је био у фондацији „Буди Хуман“, који се лечио СМС порукама, али није отишао по лек. Шта мислите како је сада његовим родитељима? Стидите се… Имате ли Ви грижу савести? Да ли знате да Лана, Миња, Аника и Оливер чекају новац за лек који кошта 2,1 милиона долара? Како Вас… ма, коме персирам? Теби? Како те није срамота да децу лечимо СМС порукама, а ово ти је био слоган пред изборе: „За нашу децу“, чију? Твоју?“, навела је у отвореном писму председнику Србије Анита Стаматовић Шајиновић.

Њено обраћање Александру Вучићу преносимо у целости:

„Поштовани господине Вучићу,

Обраћам Вам се путем друштвене мреже, јер Вас добити, јесте мисаона именица.
Хоћу да Вас обавестим да нас је напустио Стефан, знате ли Ви уопште ко је он? Мислим да не знате, укратко ћу вам рећи. То је један мали дечак који је био у фондацији „Буди Хуман“, који се лечио СМС порукама, али није отишао по лек. Замислите, дете је умрло.

Шта мислите како је сада његовим родитељима? Стидите се… Имате ли Ви грижу савести? Имате ли савест уопште? Мислим да немате…

Наставићу истим темпом. Да ли знате да Лана, Миња, Аника и Оливер чекају новац за лек који кошта 2,1 милиона долара? Да ли знате да грађани Србије који једва крпе крај са крајем организују базаре, где се сав скупљен новац уплаћује за ту децу? Да ли знате да је малој Лани уграђена сонда преко које се храни? Да је Оливер на апаратима од априла? Да се Мињи стање погоршало, у болници је, а потребно је много новца јер то нису једини корисници фондације, нажалост…

Негде сам прочитала да ће се за премијерку одвојити 34 милиона евра за реновирање виле у којој ће она да станује? Она треба да живи, а деца не треба је л’?

Како Вас… Ма, коме персирам? Теби? Господи се персира, а ти си за нас једна нула. За све нас, осим за пензионере, којима додаш на пензију 2.000 и њима је супер, јер им фали још један лек, који баш толико кошта, и они треба да живе, а деца не?
Како те није срамота да децу лечимо СМС порукама, а ово ти је био слоган пред изборе: „За нашу децу“. Чију? Твоју? Ми, обичан народ, боримо се за нашу децу, а ти за своју.

Од 300 евра се одваја за нашу децу, ти од своје плате не одвајаш ништа. Ни ти, нити било ко на власти.

Дотакли смо дно, нема даље…

Срдачан поздрав“, наводи се у отвореном писму Аните Стаматовић Шајиновић.Директно

1 Коментар

  1. Koga sramota….efendiju,bolesnika,siptarsku izdrkotinu,radikalsku sobaricu,izdajnicko govno prodano,smrada,gnjidu……..PA LJUDI VI NISTE NORMALNI PA ON NEMA NI“B:OD LJUDSKOG BICA.ON.JE FOSIL U RASPADU I POVUCE CE“SVE SMRADOVE DOSLJACKE I DOMACE IZDAJNIKE“. ZA SOBOM….!!!
    SMRDECE BGD.DO BATOCINE A DONECE.VETAR SMAD I DO KG.
    Osetice.ga i“grobar tomo sa tfavarkom dragom“starom kuravlom po obroncima rudnika i cave….!!@

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.