Да ли ће се Ана Брнабић уселити у вилу Јованке Броз?

2

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Разни разлози се помињу као објашњење зашто Србија четири месеца после избора, на којима је једна странка освојила три четвртине посланичких места, и даље нема ни Скупштину ни Владу. Један од њих, свакако међу духовитијима, јесте да се Влада Србије не формира пуна четири месеца јер се чека завршетак реновирања виле Јованке Броз на Дедињу у коју са породицом треба да се усели Ана Брнабић?!

По тој теорији Вучић одуговлачи са формирањем нове Владе, да не би нова већ стара Влада, која је у техничком мандату навукла бес јавности и испунила његово обећање да ће Ану Брнабић уселити у Вилу Бор. У вилу у којој је живела удовица некадашњег доживотног председника СФРЈ Јосипа Броза. Реновирање ове државне виле 750м2 у дедињској улици Александра Kарађорђевића 75 чија је процењена вредност око четири милиона евра, започето је још прошле године и у њу је уложено више стотина хиљада, неки кажу и милиони евра, који припадају грађанима Србије.




Новој-старој премијерки за обављање функције, очигледно није довољан стан на Дедињу, у близини Белог двора, површине 328м2 односно 3.2 ара, који је према доступним подацма купила 2014. за 490.000 евра.

Тако се после продаје вила Дипоса што је омогућено људима блиским СНС-у, остављања Томислава Николица да живи у вили коју је користио док је био председник Србије и две виле које користи Александар Вучић, поход напредњака на Дедиње се наставља.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Остаје да сачекамо и видимо како ће изгледати одлазак…



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Да ли ће се Ана Брнабић уселити у вилу Јованке Броз?

  1. За ваку лепотињу и памет не треба штедети, лепота и мозак морају да се плате дебело из буџета који се зајмањем пуни на терет нерођених генерација који узгред речено неће ни бити ако ваки буду још који тренутак на власти. Тако да ће пристигли рачуни кредита долазити у сандуче садашњим мигрантима то јест будућим грађанима Србије, то ће бити покварена освета мигрантима који се ухлебе у Србији у којој Срба неће бити.
    Да се посетимо да Србија зајмљеним зеленашким парама увози лук и пасуљ из Азије и тиме храни децу и у време беле куге их извози као једини артикал на светску пијацу.
    Врло мудро од мозгова на власти, па како да штедимо онда на таквим мозговима, све за мозгове од немозгова, нека мозгови циркулишу и треба да циркулишу дајемо наше мозгове за азијске мозгове јер су азијски мозгови уподобљени више са њиховим пасуљом и луком него наши мозгови е зато нам треба циркулација мозгова.
    Ко још има шта против против циркулације мозгова, па нико, Све нам је премијерчина објаснио и за награду заслужено вила: ала тито и јованка, јахте, прстење, томпуси, ролекси, пудлице, клавири, гарда, удба, колајне …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *