Вечити дерби без победника: Звезда – Партизан 1:1

0

(Фото: http://www.crvenazvezdafk.com/)

Фудбалери Партизана и Црвене звезде одиграли су буран дерби завршен резултатом 1:1, после доминације црвено-белих у већем делу меча коју су крунисали голом из пенала преко Kатаија.

Црно-бели су водили од 5. минута голом Филипа Стевановића, свему је претходио кикс дебитанта на другој страни Страхиње Ераковића, а од тог момента гости су из минута у минут преузимали иницијативу, били доминантни, али и промашивали из добрих шанси, да би тек у 75. минуту, после пенала о којем ће се опет полемисати, узели бод који им гарантује миран наставак шампионата – осам бодова дистанцирани од највећег ривала.




Звезда је коначно играла фудбал у Хумској, то је главни утисак после 95 минута садржајне игре. Деловала је зрелије од ривала после дуго времена и серије дербија у којима је углавном била у подређеној позицији у сваком смислу, али остаје и утисак да ни таква, много боља, није успела да порази вечитог ривала.

Црно-бели су одиграли можда и најлошији дерби последњих година, ипак били су близу победе која им је, утисак је, измакла у финишу првог дела игре када је Лазар Марковић побегао Ераковићу, имао шансу меча, а онда успорио и дозволио дефанзивцу гостију да га осујети пре ударца у гол Борјана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Телеграф

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *