Апел оца Ненада Андрића

1

Молим пријатељи за Вашу пажњу да прочитате овај АПЕЛ:

По речима св. Владике Николаја Српског – овај свет је створен чудом, одржава се чудом и завршава се чудом, можемо закључити да све око нас и у нама јесте чудо. Али у одређеним моментима Бог да би се прославио и да би нам помогао чини ванредна чуда посебно исцељења.

Свето Јеванђеље је препуно чуда које је Христос чинио, такође и Дела Апостолска али и Житија Светих. До данас у Цркви Православној не престају чуда међу верујућима. Тако да имамо и дар од Бога Св. Нектарија Егинског који уз Св. Василија Острошког је по броју записаних исцељења доминантно познат у свету као Чудотворац наших дана.
Прва моја књига са благословом Епископа ваљевског Милутина о томе говори уз сведочанства исцељених са њиховим именом и презименом и потврдама лекара.

То сазнање је многе привело вери и сами су тражили помоћ од Господа кроз Св. Нектарија па су се умножило чуда која сматрам да ми је и дужост да објавим по оној библијслкој речи Архангела Рафаила Тавити – тајну цареву добро је чувати а дела Божја славно објављивати.

Водећи народ већ деенију на ходочашћа у Егину ( Грчка ) сведок сам многих ицењења и сам сам исцељен од опаке болести што сведочи лекарска документација.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Св. Јустин Нови Ћелијски пророчки је имао визију када је написао у Житију за св. Нектарија – Дар од Бога да лечи најраширеније болести рак, неисцељиве болести и душевна, нерва обољења и ђавоиманост јесте Нектарије Егински…
То се посведочило и прво чудо сам управо видео у Ћелијама над моштима Св. Нектарија када је Миодраг Буквић из Н. Сада оздравио од рака костију и устао из инвалидских колица.

Прочитајте још:  Блажени Серафим Роуз: Будућност Русије и крај света

Такође многима шаљем иконе св. Нектарија са уље његовим и добијам годинама писма да су безетни добили децу, болесни озравили, емотивне кризе превазиђене, бракови се склопили и у овој књизи желим уз живот Св. Нектарија и есеј са ходочашћа да та чуда објавим јер мој завет у мојој болести је био да проповедам речју и словом писаном о овом Свецу док сам жив. Тако сам иницирао и изградњу његовог храма у Ваљеву што је владика Милутин уз помоћ народа и ктитора Наталије из Атине реализовао.

Св. Нектарије је битан у наше дане јер је исповедник вере, љубави, смирења и факат је да је један од највећих чудотвораца данашњице само да му се молитвено обраћамо. У књизи су и молитве и акатист стављени. Желим читаоцу да доживи лепоту лика Св. Нектарија и утврђење у слатком чудесном Православљу.

АПЕЛ

Зато Вас молим да ми помогнете да заједно урадимо ово дело у част Св. Нектарија. Ко жели може помоћи да се ова књига одштампа јер ја сам нисам кадар да финансирам израду и штампу са својим скромним примањима од цркве. Име приложника биће уписано на страници нове књиге и молићу се за приложнике Свецу. Донације можете слати из иностранства путем paypala nenadandricc@gmail.com или Девизни жиро рачун:

Banka Inteza Ad Novi Beograd Milentija Popvica 7 RS 11070 Beograd
IBAN
RS35160083020006503752
SWIFT CODE DBDBRSBG
Nenad Andric
Mirka Obradovica 011 b 14000 Valjevo
mobilni tel. +381 65 4453036
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Или на динарски рачун из Србије на бр.жиро рачуна:
Ненад Андрић
160-0800100013416-11
Банка Интеза

Хвала Вам од срца унапред !

Прочитајте још:  Јоаникије сменио Амфилохијевог свештеника и министровог брата

Бог Вас благословио и Свети Нектарије !
Ваш брат у Христу протојереј – ставрофор отац Ненад Андрић из Ваљева, члан Удружења књижевника Србије

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Апел оца Ненада Андрића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *