Пукло између Срба(ДФ) и Амфилохија: Перовић и Kривокапић спасавају Мила и хоће да одвоје Митрополију од СПЦ!

3

Недавно је одржан састанак лидера ДФ који су кичма победничке коалиције са митрополитом Амфилохијем и о.Гојком Перовићем. Дошло је до свађе јер је Амфилохије покушао да убеди лидере ДФ да они иако победници, неће добити ни једно битно министарство. То је и став миљеника западних амбасада Дритана Абазовића и његових ментора из “друге породице” тајкуна Перовића.

На састанку под Острогом су пале тешке речи: Да је Амфилохије продао ДФ и Србе у замену за подршку запада новој влади. Са друге стране је Митрополит припретио да ако ДФ не подржи нову владу биће оптужени да одржавају Мила на власти и да су против цркве.

Од неименованог функционера ДФ-а смо добили потврду да се то заиста догодило.




– Да, заиста било је мучно слушати то од Амфилохија и Перовића како ДФ и Срби немају место у влади. Ми имамо проблем са Амфилохијем али више са Перовићем који је у договору са сорошевцима и непријатељима Срба из “друге породице” направио дил о новој власти. Тај дил је да се ништа не дира, да се Ђукановићима гарантује слобода и заштита од кривичног гоњења, да се настави шверц на овом нивоу. – објашњава наш извор из ДФ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Функционер ДФ тврди да запад наставља да спроводи политику удаљавања Србије и Црне Горе и да суштинских промена након избора тешко да ће бити.

– У тај дил спада и агресивна промоција црногорства на попису, постепено удаљавање и одвајање Митрополије од СПЦ, али тако да Београд на крају буде крив. План подразумева да нико од Срба или из ДФ-а не добије позицију у којој би могао контролисати државу, службу и на тај начин разбити спрегу политике и криминала.- тврди неименовани функционер ДФ.

Прочитајте још:  Родна равноправност; родно сензитивни језик




Kако објашњава функционер ДФ, све се ради по матрици разбијања друге Југославије, да Срби изгубе све и буду означени као кривци.

– Срби у Црној Гори су очајни – влада апатија, а неки најављују да ће се иселити за Србију јер се осећају изданим. Ово је пакт против Срба, против јединства СПЦ, против блиских односа Србије и Црне Горе и против демократије и правне државе у Црној Гори.- зкључује функционер ДФ.



Novi Centar

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Пукло између Срба(ДФ) и Амфилохија: Перовић и Kривокапић спасавају Мила и хоће да одвоје Митрополију од СПЦ!

  1. од непријатеља Србства, штетнији су екстремни и лажни великосрби, први уништавају свест и биће Србину, а други дух

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *