Насловна Србија Србијом и даље владају деца комуниста!

Србијом и даље владају деца комуниста!

3

Једнопартијски систем је угашен, уместо њега добили на стотине покрета и партија изнедрених управо из комунистичког шињела. А да комунизам никада није угашен показује и чињеница да Србијом не владају нови људи, већ управо деца комуниста.

Бивша председница општине Савски Венац, Ирена Вујовић, будућа министарка екологије каже да је и више него поносна на своје комунистичко порекло.
Додуше министарка не наводи да је њено порекло комунистички, нити да су комунисти зликовци коју су уништили Србију и настављају да је уништавају, већ хероји, попут њеног надређеног Александра Вучића.

Изворни комунисти заиста не владају Србијом, али њихова деца настављају ударнички да уништавају оно што су они започели!

Васељенска3 Коментара

  1. Србијом влада удба од 45 до данас, а она надаље регрутује и гура кроз партије, судство … децу својих бивших партијаца до самоуништења Србије јер проклети паразити ништа не знају радити а хоће све контролисати и само о својим халапљивим апетитима насиљем противправним угађати. Србија је свачија само Србинова није. Под Турцима се Срби умножише дупло, јер је турски цар има приход по глави поданика, више поданика већи приход.
    Овој багри, мешавини комунистичких „нација“ поданици не требају као сведоци њиховог безумља и распродаје државе и народа јер рачунају за њих и породице које су послали у иностранство близу њихових лоповских рачуна пара од распродаје и пљачке биће доста.
    Држава настала на послератном насиљу, отимачини, безакоњу … приватне имовине и силовању духа, поселе 45 са континуитетом до данас ( када су опет ратом 91-95 друштвено пребацили на своје лично ) неће никада усрећити Србе док се друштво не обрачуна са овом ужасном и срамном традицијом „друштвеног уређења“ општег НАСИЉА које се лажима прикрива. Оваква влада је само природни след догађаја.

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.