„Није редак случај да политичари мењају мишљења али Вучић је прошао читав спектар опција од СРС до ЛДП“ (ВИДЕО)

0
Мило Ломпар (Фото: Јутјуб)

Гост „Славија инфо TВ“ био је историчар књижевности професор Мило Ломпар који је разоткрио право лице Александра Вучића које често противречи самом себи.

– Tо служи да се створи конфузија и изгуби орјентација код слушалаца и гледалца. Медији дају велики допринос томе и вешто банализују ствари али и форсирају небитне теме на уштрб кључних. За то време Вучић народу намеће колонијални однос. Један од таквих примера је његово хваљење турског султана Мурата чиме вређа Косовске јунаке али и читаву традицију нашег народа. Други пример његовог таквог деловања је хваљење Вебера иако се исти тај Вебер залагао за Велику немачку на нашу штету, нарочито у првом светском рату. Није редак случај да политичари мењају мишљења ал Вучић је прошао читав спекатр опција од СРС до ЛДП сад – каже Ломпар.
Он сматра да је за Вучићев успех залужна у великој мери и ДС на челу са Борисом Тадићем која је утрла пут за његово деловање данас.

– СНС је тај пут наставио али и убрзао јер је имао већу подршку у народу нарочито код недовољно упућених људи – каже он.

Ломпар наводи да смо имали неколико врста односа са окупаторима у последњих пар деценија. Од отвореног сукоба за време Слободана Милошевића преко отворене капитулације у доба Ђинђића, а данас је прикривена окупација на делу.
– Један од разлога овога је и то што је за Запад Косово и Метохије не само наше већ и Руско питање. Јер једино њихов вето у УН држи Космет још у Србији. Вучићева владавина има доста сличности са владавином Мила Ђукановића – објашњава он.

У Србији по мишљењу Ломпара национална опозиција не постоји, а глобалистичка се у свему битном слаже са Вучићем. Разлог томе су дубоки корени још из времена комунизма.

-Тад је још аутошовинизам награђиван а сад је још додатно појачан са Запада. Данас смо у ситуацији да НВО поставља власт у Србији што је скандалозно – сматра Ломпар и додаје да је Влада Србије постала сервис НВО.Правда

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.