“Није редак случај да политичари мењају мишљења али Вучић је прошао читав спектар опција од СРС до ЛДП” (ВИДЕО)

0
референдум

Мило Ломпар (Фото: Јутјуб)

Гост “Славија инфо TВ” био је историчар књижевности професор Мило Ломпар који је разоткрио право лице Александра Вучића које често противречи самом себи.

– Tо служи да се створи конфузија и изгуби орјентација код слушалаца и гледалца. Медији дају велики допринос томе и вешто банализују ствари али и форсирају небитне теме на уштрб кључних. За то време Вучић народу намеће колонијални однос. Један од таквих примера је његово хваљење турског султана Мурата чиме вређа Косовске јунаке али и читаву традицију нашег народа. Други пример његовог таквог деловања је хваљење Вебера иако се исти тај Вебер залагао за Велику немачку на нашу штету, нарочито у првом светском рату. Није редак случај да политичари мењају мишљења ал Вучић је прошао читав спекатр опција од СРС до ЛДП сад – каже Ломпар.




Он сматра да је за Вучићев успех залужна у великој мери и ДС на челу са Борисом Тадићем која је утрла пут за његово деловање данас.

– СНС је тај пут наставио али и убрзао јер је имао већу подршку у народу нарочито код недовољно упућених људи – каже он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ломпар наводи да смо имали неколико врста односа са окупаторима у последњих пар деценија. Од отвореног сукоба за време Слободана Милошевића преко отворене капитулације у доба Ђинђића, а данас је прикривена окупација на делу.




– Један од разлога овога је и то што је за Запад Косово и Метохије не само наше већ и Руско питање. Јер једино њихов вето у УН држи Космет још у Србији. Вучићева владавина има доста сличности са владавином Мила Ђукановића – објашњава он.

Прочитајте још:  Побуна или смрт: После короне чека нас глад, беспослица, очај, болести, самоубиства

У Србији по мишљењу Ломпара национална опозиција не постоји, а глобалистичка се у свему битном слаже са Вучићем. Разлог томе су дубоки корени још из времена комунизма.

-Тад је још аутошовинизам награђиван а сад је још додатно појачан са Запада. Данас смо у ситуацији да НВО поставља власт у Србији што је скандалозно – сматра Ломпар и додаје да је Влада Србије постала сервис НВО.



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *