“ЂУБРЕ, БОЛЕСНИKУ, НАРИKАЧО” Ово је речник председнице Одбора за културу!

1

Prva sednica Odbora za kulturu održana je juče FOTO: Printscreen

Посланица Српске напредне странке Сандра Божић постала је заменица шефа посланичког клуба Српске напредне странке, иако се спекулисало да ће бити потпредседница Скупштине. Међутим, апсурд је што је Божићева, позната по уличном речнику који се не либи јавно да покаже, а од јуче је постала и председница Одбора за културу!

Име Сандре Божић доспело је у жижу јавности када је заједно са страначким колегом Александром Мартиновићем штрајковала глађу испред Народне скупштине због рада тужилаштва и судства. Међутим, вређање политичких противника нешто је што Божић одавно ради, што у Скупштини, што на друштвеним мрежама. Самим тим, питамо како ће тачно Божић да води Одбор за културу, и какав пример нам се њеним избором тачно даје?

Народна посланица, а сада и председница Одбора за културу очигледно је пример да напредњаке на функције не квалификује стручност за оно што би требало да обављају, већ оданост странци и улични напади на свакога ко се са њиховим мишљењем не слаже.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

О прилично проблематичном речнику, који не приличи ниједном грађанину, а камоли особи која се од јуче налази на челу Одбора за културу, сведоче њени многобројни статуси на друштвеним мрежама.

Прочитајте још:  Шеклер начисто пролупао: И од јефтиног телевизора можете добити корону

Бившег председника Покрета слободних грађана, глумца Сергеја Трифуновића назвала је болесником и написала да “болесника треба ставити у контролисану средину како не би направио већу штету од обичог лајања зарад једне црте”. Потпредседницу Странке слободе и правде Маринику Тепић назива “тајкунском нарикачом”, а председника ове странке Драгана Ђиласа “ђубре тајкунско”. Међутим, нису само политички противници мета Сандре Божић. Скоро се острвила и на јутјубера Баку Прасета.

Kо је следећи на тапету председнице Одбора за културу, и ако смо ово доживели од некога ко треба да брине о култури, шта нас тек чека од осталих?



Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““ЂУБРЕ, БОЛЕСНИKУ, НАРИKАЧО” Ово је речник председнице Одбора за културу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *