Вакцина ипак не гарантује потпуну заштиту од короне

1

Фото: Депозитфото

Шефица руске Службе за санитарни надзор и контролу (Роспотребнадзор) Ана Попова изјавила је да све вакцине, укључујући и вакцину против короне, штите од тога да се болест не развије у тешком облику, али да не постоји гаранција да неће доћи до лакшег оболевања.

„Вакцине су веома моћно средство за супротстављање ширењу болести, али увек морате имати на уму да све вакцине штите од тешких облика болести и од крајње опасног тока болести који вирус може изазвати, али многе од њих, првенствено вакцина против грипа, не штити од контакта са вирусом и од манифестације болести у неким облицима“, рекла је Попова за телевизију „Русија 24“.
Попова је нагласила да вакцинисана особа не треба рачунати на то да се више никада неће разболети, него да се стално треба штитити.

Према њеним речима, ниједна вакцина и ниједан произвођач не гарантују да се приликом контакта са вирусом болест неће манифестовати у лакшем облику, посебно код особа са ослабљеним имуним системом.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вакцина ипак не гарантује потпуну заштиту од короне

  1. “Вакцине су веома моћно средство за супротстављање ширењу болести”
    Па када су тако “моћне” што не штите људе од канцера од којих свако дан умиремо све више, него наводно од грипа?!
    Када сте били на сахрани да је неко умро од грипа?!, а од канцера!!!
    Апотека, “паметних” белих мантила и вакцина све више а људи и деца све болеснији.
    Када лекари и њихови чланови породице буду дуже живели и мање оболевали од тешких болести Е онда им можемо веровати. Погледајте само ово “нашег” промотера “вакцина” кретена кона на чега личи са 65 година живота, да ли изгледа боље од пара и знања које добија од струке из СЗО у односу на своје вршњаке. наравно НЕ, изгледа горе.
    Све у вези вакцина је НОТОРНА БАНКСТЕРСКА ЛАЖ И ПОДМЕТАЧИНА ОД СТРАНЕ БАНКСТЕРА И КРИМИНАЛАЦА ЛИХВАРА ПОЧЕВШИ ЈОШ ОД ВАРАЛИЦЕ ПАСТЕРА, БАНКСТЕРСКОГ САМОХВАЛИСАВОГ ПУЛЕНА о томе има доста документоване литературе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *