(Фото: Пиксибај)

Силовање истине наставља се у готово свим медијима широм света, па наравно и у Србији. Одавно већ ‘званични’ медији по Србији нису српски. Ти медији служе да се овцама у колонијама наметне начин размишљања који не доводи у питање њихов ропски однос према колонизатору. Корона је досад најјаче оружје употребљено у рату против колонизованог становништва…
Кључни проблем тих колонизаторских медија јесте објашњење како то да никакве повећане смртности од ‘смртоносног’ вируса – нема! Два су уобичајена метода:

1. Позивање у помоћ ‘струке’ која ће да објасни овај парадокс и додатно вам утера страх у кости

2. Фалсификовање статистике, коришћењем лажних основа за обрачунавање смртности

Грип преминуо услед Короне!




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У гомили тих ‘званичних’ медија, најпристојнији је руски ‘Спутњик’. Нисам рекао да су добри, већ су (зависно са које стране гледате) најмање лоши у оквиру задатка пропагандемије. Њихов јучерашњи текст на ову тему, под насловом „Грип умро од короне? Три теорије о два вируса муче науку“ прави је пример тачке 1. У секцији ‘наука’ они текст отварају овако:

Број заражених грипом ове године пао је за 98 одсто широм света, разбијајући страхове од појаве „твиндемије“, укрштања грипа и вируса корона.

А затим, у маниру ‘праћења линије’ западних корпоративних медија, преносе ауторски текст Питера Ендрјуза, кога представљају као ‘генетичара и новинара који се бави науком’ (?!?) И дотични Ендрјуз износи три могућности за овај ‘парадокс’: једна могућност овог ‘научника’ гласи, замислите, да је ковид ‘загушио’ грип! Убио га! И у прилог додаје студију са Јејла:

Прочитајте још:  ВЛАДА ПРЕТИ: Казне за медицинске раднике ако одбију премештај у време короне

„Изгледа да не можете бити болесни са два вируса у исто време. Недавна студија Универзитета Јејл наводи да од 13.000 пацијената који су лечени од респираторних болести, нико у исто време није имао и вирус који изазива прехладу и онај који изазива грип. Чак је утврђено да је плућно ткиво, које је било изложено вирусима изазивачима прехладе, отпорно на вирус грипа“

Некако је прилично лако погодити да овај ‘генетичар који се бави науком’ није потписник Декларације из Великог Барингтона коју је од 5. октобра потписало преко 600.000 људи, од којих су преко 43.000 здравствени радници, а међу њима преко 11.000 научника из читавог света!




Ендрјуз наставља са будалаштинама другом теоријом, да мере уведене због пандемије вируса корона, као што су ношење маски, физичко дистанцирање и карантин, спречавају и грип. А онда се позива на потпуно и доказано лажан исказ, базиран на проверено фаличном моделу дискредитованог Нила Фергусона (енг), којим се у медијима и даље манипулише као истинитим – како је ковид много заразније од грипа. Није истина, чак и према изјавама саме СЗО!

И наравно, Ендрјуз на самом почетку одбацује једино логично и истинито објашњење, да је грип нестао јер су лекари и научници погрешно (и намерно) класификовали друге респираторне болести као ковид-19:

„Међутим, таква теорија се тренутно третира слично као она о равној Земљи“, наводи он.

Иначе, теорија о равној Земљи настала је у кухињи обавештајних агенција, кад су почели да се појављују недвосмислени докази о америчкој превари са ‘слетањем на Месец’. Тад је пуштена група ботова, лажних налога који су истовремено заговарали и превару слетања на Месец и равну Земљу, како би се онда сви који износе доказе о превари ставили у исти (медијски) кош са будалама које заиста верују да је Земља равна.

Прочитајте још:  Брнабићева: Тестирамо систем за наставу од куће

Како препознати истину?
Други поменути метод јесте манипулација бројевима, фалсификовање статистике, коришћењем лажних основа за обрачунавање смртности и скривање стварних података скретањем пажње помоћу бомбастичних лажи. Сетите се само Миљка лажова.




У корпоративним медијима истину нећете пронаћи, они служе да је сакрију. Морате отићи на извор. Статистику смртности није лако фалсификовати и зато је најбољи начин отићи на извор и сакупити званичне податке о смртности. Ако се присетимо да је у периоду највеће ларме око ‘смртоносног’ вируса, од јануара до маја, смртност била 3% МАЊА него прошле године, у периоду од јануара до јуна, смртност била 1.4% МАЊА него прошле године, лако се може видети да никакве опасности од ‘смртоносног’ вируса никад није ни било, али…

Истинска опасност
Ковид терором, ускраћена је неопходна медицинска помоћ многим старијим и болесним члановима нашег друштва, услед чега је од јула месеца забележен пораст смртности у Србији од свих других узрока! Према најновијим подацима о смртности са странице Републичког завода за статистику Републике Србије, за период јануар-септембар, смртност је повећана за 3,6% или 2718 особа, док је званичан податак да је од короне наводно умрло 798 особа. Дакле, 1920 особа умрло је више него у истом периоду прошле године од свих других болести – извесно због тога што нису добили одговарајућу и неопходну медицинску негу услед корона театра!

Уместо поткупљених, уцењених и лењих ‘новинара’ корпоративних медија, неко је саставио табелу са истинитим подацима закључно са 27. октобром 2020. И ево како изгледа истина:

А ево и основних података о становништву и смртности из 2019. године:

Прочитајте још:  Даниловић: Рифат Фејзић пожурио да оптужи „ослободиоце“, а не осуђује комитски „бунга-банга“ репертоар и вријеђање „четничких мајки“!

Извор: Републички завод за статистику Републике Србије

Не гледајте више ТВ, не ослањајте се на лажљиве колонијалне испоставе корпоративних медија у Србији, сами проверите званичне податке:

https://www.stat.gov.rs/sr-latn/oblasti/stanovnistvo/eksel-tabele/
Исте те лажљиве колонијалне испоставе корпоративних медија у Србији позиваће се на ‘струку’ која папагајски понавља све оно што је у складу са вакцинашком причом Била Гејтса, који је стручно оспособљен – ни за шта! Отпадак са Харварда коме је тата купио фирму а он је покрао Гарија Килдала, творца оперативног система ЦП/М који је Гејтс млађи прерадио за ИБМ и назвао МС ДОС. Гари Килдал је касније извршио самоубиство, а Гејтс се попео до позиције једног од најбогатијих људи на планети…




Исте те лажљиве колонијалне испоставе корпоративних медија у Србији неће вам показати хапшење истинске струке која се усуђује да јавно каже истину. Само на алтернативним медијима можете видети хапшење немачког доктора медицине, др Хеика Шенинга, који je 26. септембра покушао да одржи говор у Хајд Парку, разоткривајући истину о коронапревари:

Трајање: 2:24 (енглески)
https://www.youtube.com/watch?v=C08SU9wvDDE&feature=emb_logo
Доказа о злочиначкој превари има више него довољно. Питање је хоћете ли предузети нешто пре него што злочинци дођу по вашу имовину, послове и по вашу децу…

Извор: https://peakd.com/hive-122315/@lighteye/koronaprevara-u-medijima-



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *