Трампу писали Креманци: Тарабићи су одувек знали ко ће бити победник, није смео да игнорише наша писма

0

Тарабићи (Фото: Ненад Марић )

Одувек су Kреманци прорицали будућност и то не само Србије – већ и света.

Тако већ неколико дана тврде, упркос томе што многи Срби навијају за Доналда Трампа, да ће изборе у Америци добити Џо Бајден!

Драган Пјевић, који у чувеном селу Митра Тарабића и даље негује кућу посвећену великим пророцима, каже да је већ пре месец дана знао да ће Трамп изгубити изборе.




– Одлука је у бурету, а у бурету није Трампова слика већ Бајденова. Kреманско небо никад није грешило. Бајден је без сумње нови председник Америке и победиће Трампа. Прошле године сам казао да ће онај ко се буде бар мало ослонио на Kремну дуго владати. Трамп то није учинио ни мало, игнорисао је наша писма и подценио је отворено небо над Таром. Може неком да буде жао или не, али ми смо убеђени, Трамп више неће бити председник Америке – тврди Пјевић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе, Kремна се прославила многим пророчанствима, као што су пропаст династије Обреновића, долазак “црвеног цара” Јосипа Броза Тита, крај комунизма…


Прочитајте још: 


– Слао сам писма Трампу и његовој супрузи два пута, амбасадорима (Kајлу) Скоту и (Ентонију) Годфрију. Сви су нас игнорисали. Знао сам да ће овако да прођу – казао је чувар Kреманског огњишта.

Прочитајте још:  Митрополит запорошки и мелитопољски Лука: Пророчанство Светог Апостола Петра

Пјевић каже да је Kремна учинила да на власт дођу Томислав Николић, Борис Тадић и Војислав Kоштуница, али нико се Kремни није одужио.

И сви су отишли у историју.



Глас западне Србије

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *