Либерали се прерано радују, у Америци још ништа није готово!

0

Доналд Трамп (фото: AP Photo / Alex Brandon)

занимљиво то што такозвана елита медијска, политичка и квази-интелектуална прославља државни удар и крађу избора у САД. Оно што не капирају јесте да избори још нису завршени, те да ће процес трајати макар још 2 месеца. Новинари, политичари и некакви коментатори, аналитичари другосрбијанске самомрзитељске елите су део међународне криминалне организације која за циљ има укидање права гласа грађана. То је управо оно што се догодило у САД. Набијање непостојећих гласова у кутије 2 и 3 дана након затварања бирачких места, масовно гласање мртвих људи, цепање гласова једног кандидата и бацање у ђубре.

Ова међународна криминална организација на платном списку има људе по целом свету и они се оглашавају како би стварали лажну слику непостојеће реалности. У ту сврху користе се Гугл, Твитер и масовни медији како би се прво саопштили жељени резултати а онда данима штимовало по изборним комисијама док се не усагласи саопштено медијско ”стање гласова” са стањем у кутијама.

Све то гледали смо у Србији на управо завршеним изборима. Та квази-елита је цвилела да би сада подржавала идентичан сценарио у САД. Проблем је само у томе, што крађа избора у Србији нема такве последице на цео свет као крађа у САД. Овим догађајем, уколико међународни криминалци успеју да га легализују, биће укинуто право гласа грађанина, чиме ћемо бити сведени на робове. И не само то, укидањем права гласа, започиње се укидање свих елементарних слобода људи широм света, а за шта смо предигру могли да видимо током полицијских часова, затварања и слично…




Чињенично стање каже да је Трамп победио убедљивије него 2016. године. На Флориди је узео милион и по гласова више него 2016. У Аризони, на пример, у једној од држава коју су означили као Бајденову, већ прве вечери, Трамп је узео око 1.650.000 гласова што је око 450.000 гласова више него 2016. када је победио Хилари Клинтон. Тамо, у Аризони, се још броје гласови. Чак и према званичним бројкама, разлика је свега 18.000 гласова а треба да се преброји око 100.000 и то у градовима и окрузима где Трамп убедљиво води. Избори су покрадени, сасвим сигурно, у државама Висконсин, Пенсилванија, Џорџија, Мичиген, а врло вероватно и у кључним окрузима у Аризони. Прави резултати избора су они који су стајали 24 сата, што уз Аризону, чини идентичан број електорских гласова као 2016.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Aко Русија треба да повуче војску са Крима, Американци треба да напусте Тексас и затворе Бондстил

Ово је ситуација у којој се више не поставља питање идеологије, већ елементарних права човека, са будућим несагледивим последицама. Јасно је да сви који подржавају ову врсту криминала представљају непријатеље људског рода. У Америци је на потезу судство, пре свега Врховни суд. Пошто судство има инстанце, минимум три, ово ће потрајати. Председник Америке се постаје када се скупе електори и изгласају председника, на основу званичног броја гласова. Тренутно, Бајден је председник Си Ен Ен-а, Гугла и Твитера, а Трамп председник Америке.

Ситуација за нас Србе није нимало ружичаста, јер ови непријатељи човечанства Србе мрзе више од других народа (које такође мрзе) и раде на нашем систематском уништењу. Не можемо ништа да променимо, али не морамо барем да будемо идиоти каквим нас праве медији у Србији, а посебно другосрбијанска олош елита.

Александар Шаргић / Васељенска



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *