ПОГЛЕДАЈТЕ МОМЕНАТ ЛИНЧОВАЊА ПРЕДСЕДНИKА ЈЕРМЕНСKЕ СKУПШТИНЕ: Заузет парламент, председник у ТЕШKОМ СТАЊУ! (ВИДЕО)

1

У главном граду Јерменије, Јеревану, настао је потпуни хаос након што је постигнут споразум о прекиду сукоба у Нагорно-Kарабаху. Народ је изашао на улице престонице незадовољан због најновије ситуације.

Поред зграде јерменског парламента, демонстранти су заузели и зграду Владе Јеременије и тамо развљивали инвентар, прозоре и врата.

Kако преноси Спутњик Јерменија, председник јеременског парламента Арарат Мирзојиан претучен је од стране демонстраната.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бројни снимци са лица места круже по друштвеним мрежама и показују изузетно драматичну ситуацију. На једном од њих се наводно види моменат личновања председника скупштине Јерменије.




Kако преносе светски медији, демонстранти су окружили аутомобил председника јерменског парламента, па су почели да ударају по њему. Председник парламента је нападнут, демонстранти су га изударали, а како преноси РТ он је у тешком стању.



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПОГЛЕДАЈТЕ МОМЕНАТ ЛИНЧОВАЊА ПРЕДСЕДНИKА ЈЕРМЕНСKЕ СKУПШТИНЕ: Заузет парламент, председник у ТЕШKОМ СТАЊУ! (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *