ЗАШТО СУ ЈЕРМЕНИ ИЗГУБИЛИ РАТ? ШТА ЈЕ ПОУКА?

0

Синоћ је Јерменија капитулирала пред Азербејџаном. Само је мешање Русије спасло остатке Нагорно-Карабаха от потпуног уништења. На моју велику жалост, Јермени су изгубили овај рат. Какви су онда закључци?

 

1. Када се управља од стране соросоида, попут садашњег јерменског премијера, држава постаје слаба, а народ поколебан.

2. Само Русија се умешала у заштиту Јермена, и то након што су пре две године у целој Јеременији организовани антируски митинзи, који су били пратећа манифестација доласка на власт садашњег премијера Пашињана.

3. Исламисти, без обзира на да ли су турски, азербејџански или обични џихадисти, имају страх само од Русије. Мир у Карабаху ће се чувати мировњаци руске војске, а не НАТО-овци.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




4. Нико од оних којима су се Пашињан и цела јерменска Влада улагивали, нису прстом мрднули да заштите Јерменију. САД, ЕУ и НАТО су се правили на пријатно расејане, док су исламисти клали хришћане у Карабаху.

5. Ако сада Јермени не скину своју неспособну соросоидну власт и не протерају Пашињана гађајући га каменицама, значи и да заслужују такву судбину.

6. Турска је добила велику победу преко свог савезника Азербејџана, и ово ће само увећати апетите Ердогана. Оно што следи је да се и ми Бугари замислимо, ако нас нападну исламисти, с којима се граничимо с друге стране граничног прелаза Капитан-Андрејево, колико времена би издржао наш домаћи соросоидни режим, чији премијер је више пута исказивао спремност да бежи ако би нас бомбардовали? Следи и да се замислимо ко би нас заштитио од исламског јатагана? Унапред, ево сад вам кажем да то неће бити више Русија. Не видим како би то могло, нако 30 година изливања разних помија наших јаничара у правцу Москве. Нажалост, и армију немамо, јер су се соросоиди и јаничари потрудили да је девастирају.

Прочитајте још:  Страни агент Гари Каспаров уврштен је на листу терориста и екстремиста

Тако да, браћо Бугари, на кога да рачунамо и чиме располажемо, ако сутра Ердоган се пробуди изненада са питањем да је забринут за судбину „сународника“ у Булгаристану и реши да пошаље један миротворни корпус са намером да их причува?

 

Превео са бугарског језика: Горан Игић

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *