Шта вам мушкарац никад неће признати?

0

Мушкарцима је тешко да партнерки објасне какве су им жеље и потребе, па чак и уз мало подстицања. Једини начин на који можете да сазнате шта се мота по глави вашег партнера јесте да га отворено питате. Постоје неке ствари које вам он неће признати, али би био пресрећан да их знате!

Тело

“Мушкарце обично привлачи женско тело. Пре него што виде лице неке жене, управо је тело то које задржава њихову пажњу”, тврди сексолог Арвин Паликлал.

Немојте се преварити када су мушкарци тактични и уверавају вас да њихово срце куца само за вашу паметну главицу. Права истина је да они жуде за вашим телом.

Ерогене зоне

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И мушкарци имају своје ерогене зоне којима би требало да се посветите за време предигре и самог секса. То је понекад тешко упамтити јер им по правилу треба неколико секунди да се узбуде, што значи мање посла за жене око стварања напете атмосфере и жеље.




Сазнајте шта воли – немојте се стидети да питате. Сам разговор о сексу ће га узбудити, а ако желите да га изненадите, милујте и љубите му брадавице, грудо… шта год вам падне на памет.

Излудите га додирима

Мушкарци уживају у додирима, иако то не воле да показују у јавности. Спојите ову тајну с изненађењем и припремите му еротску масажу.

Одаберите неко “мушко” или неутрално уље попут бергамота или наранџе, загрејте га длановима и приуштите му право опуштање. Наравно, пажњу посветите свим деловима његовог тела.

Изненадите га

Дивљи и необуздани секс ће сигурно одушевити сваког мушкарца. Овде морате да заборавите на своје инхибиције и препустите се уживању. Орални секс и заједничка мастурбација су сјајан начин на који можете да продубите повезаност с партнером и освежите свој сексуални живот.

Прочитајте још:  У Закарпатју су се жене побуниле против слања својих мужева и синова на фронт (видео)

Ако предложите заједничко гледање порно филма, неће моћи да се одлепи од вас!

 

Постоји нека тајна веза између мушкараца и секса у води – под тушем, у кади, у мору, у базену…

“Голо и мокро женско тело је довољно како би се мушкарац узбудио. Мушкарци воле да стимулишу женске ерогене зоне у води јер су оне клизаве. Такође, женске брадавице су осетљивије у води због разлике у температури”, објашњава сексолог Вина Синг, преноси ординација.хр.


[table id=1 /]




За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *