Компанија Фајзер од које Вучићева банда тровача купује вакцину подмићивала докторе у Србији?

0

На сајту РТС-а се може наћи чланак из 2012 године под насловом: ”Афера ’Фајзер’: У Србији сви изненађени”. У њему пише да је компанија подмићивала докторе у Србији

На сајту РТС-а се може наћи занимљив чланак из 2012. године под насловом: „Афера ’Фајзер’: У Србији сви изненађени„. Чланак (који можете прочитати ОВДЕ) је објављен у августу 2012. године и у њему измеђуосталог пише:

У најновијој фармацеутској афери наводи се да је америчка компанија „Фајзер” десет година, од 1997. до 2007. подмићивала и лекаре и високопозициониране здравствене званичнике у Србији, Хрватској, Чешкој, Италији, Кини… и да су на мито дали милионе долара.

Подсећамо, Србија је са Фајзером потписала предуговор о набавци вакцине против коронавируса, а Народна скупштина је усвојила закон који надлежном министарству даје овлашћења да наложи обавезну вакцинацију. Закон је усвојен уз један уздржан глас и један глас против.


[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *