Три напитка која уништавају корону и грип за пет минута: Истраживање немачких научника

1

Shutterstock

Три напитка могу да готово у потпуности униште вирус корона код људи, објавили су немачки истраживачи са Универзитета Улм.

Немачки научници са Института за молекуларну вирусологију Универзитетског медицинског центра у Улму, истраживали су на који начин намирнице које се користе свакодневно могу да утичу на ширење вируса корона, али и грипа.

Како су навели, респираторни вируси иницијално инфицирају носну и усну дупљу, где се умножавају, изазивају симптоме и могу се одатле пренети на друге људе.



Према њиховим налазима, превенција иницијалне инфекције или смањење концентрације вируса у носној и усној шупљини могу да смање ширење на друге, али и да ублаже симптоме и ширење на плућа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Научници су у недавно објављеном истраживању открили да сок црноплодне ароније, сок од нара и зелени чај имају значајну антивирусну улогу против оба вируса, и грипа и короне.

Мешавина сока ароније и воде, када се користи за испирање грла, уништава 97 одсто вируса корона у усној дупљи већ после пет минута, наводе немачки научници. Сок од нара и зелени чај убијају 80 одсто вируса после једног минута испирања.


[table id=1 /]




За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Три напитка која уништавају корону и грип за пет минута: Истраживање немачких научника

  1. како уништава вирус корона, кад није изолован, не зна се шта је, односно зна се да је превара за глупе људе. где је вирус? има ли других болести? има ли људи на планети? зар не видите да је све смишљено?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *