Предраг Кон, стручни сарадник компаније Фајзер (фото)

2

Нема ту нимало сукоба интереса наши драги суграђани! Па шта вам је људи, све су то теорије завере! Предраг Кон и његова биографија у којој себе представља стручним сарадником мултинационалне компаније Фајзер која Србији ако је веровати Александру Вучићу треба да испоручи 1.8 милиона доза вакцине за ковид 19. Немате разлога за било какву сумњу. Нема ту апсолутно никаквог сукоба интереса. Одакле вам побогу то?


[table id=1 /]




Србија данас

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Предраг Кон, стручни сарадник компаније Фајзер (фото)

  1. Стручна сарадња се састоји у следећем:
    Кон “стручно” уваљује Србима вакцине као некад 2009, плаш их прети, критикује, кажњава … И зато добија дебеле паре, треба му као да ће још живети 10 000 година, али није он једини ту цео оркестар сарадника муслиу, усташко унуче, др смрт, сарајка манда 2 … зато је министар просвете, Ајмо Срби у ред са децом, родитељима, комшијма и песмом на џабе вакцинацију као некада у јаме, под лед и каме.
    У Србији од 2000 канцер изједа народ осам пута више + остала бела куга, али то је мало, треба брже и више ослободити Србију за неке друге људе сплеткароше, троваче, лажове, насилнике, педере, лезбаче, травестите, чедоморке, дечије крвопије ….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *