ЧАНАК НАПАО СВЕТОГ ВАСИЛИЈА, ОСТРОГ И ПАТРИЈАРХА: Први у одбрани Мила Ђукановића

1
Чанак

Сепаратиста Чанак (Фото: RTS Printscreen/TwitterPrintscreen/Aleksandar Marton)

Покрајински посланик у Скупшини АП Војводине и један од омиљених тастер-аналитичара одлазећег црногорског режима, Ненад Чанак, гледаоце ТВ Хепи „усрећио“ је „дубокоумним“ запажањем како „мирис тамјана и сваће не лече корону“, и упитао „зашто се патријарх СПЦ Иринеј од короне не лечи у манастиру Острог него у болници“.

Рекао је да му многи замерају да сувише напада цркву, али да он није ушао у политику да би ћутао, него да пита.

„Ја никог не нападам, само питам. Како је све тако безбедно и ако мирис тамјана разгони све те враџбине, што ће онда патријах у болници. Што га нису однели под Острог ‘слава му и милост’, па да га тамо Свети Василије лечи, него су га повели у болницу где га лече лекари који примају плату из буџета у који фирма на чијем је челу патријарх Иринеј, као први међу једнакима, није дала ни динар. Зашто нас правите будалама? Колико се људи зарази на тај начин, и после тога где ће, код лекара. Зашто се о томе не поведе рачуна, то је злочин против јавног здравља, здравља људи”, истиче Чанак.




Истакао је да он нема проблеме са Богом већ са његовом земаљском администрацијом, те да му је „доста средњовековних лагарија“. А онда је кренуо и у одбрану свог последњег „мецене“, црногорског председника Мила Ђукановића.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На констатацију водитеља да је попут њега размишљао и Мило Ђукановић те да је лоше прошао на изборима, Чанак је реаговао:

“Од 81 посланика добио је 40, а победничка опозиција 41. Мислиш да није могао да узме и тај један мандат?”, запитао је Чанак, додајући да обојица знају да је могао да узме тај један мандат.

Прочитајте још:  ПАНИКА У ИЗБОРНОМ ШТАБУ МИЛА ЂУКАНОВИЋА. "СИГУРНИ ГЛАСАЧИ" КАО ДА СУ АНЕСТЕЗИРАНИ

Прочитајте још: 


На питање водитеља зашто га није узео, Чанак је одговорио:

“Оно што је врхунац каријере Мила Ђукановића после свега је то што је направио пристојну, демократску и међународно признату државу. То што није узео тог једног посланика и што је одмах дао мандат за састав владе онима који су имали већину је врхунац демократског односа и поштовање демократије у једној земљи”, истиче Чанак.

Пита и какав је то Бог који се не брине за своје овоземаљско особље. “Каква је то црква која се боји Бога толико да држи громобран на цркви”, пита Чанак.


[table id=1 /]




ИН4С

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЧАНАК НАПАО СВЕТОГ ВАСИЛИЈА, ОСТРОГ И ПАТРИЈАРХА: Први у одбрани Мила Ђукановића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *