КАМПАЊА ТЕРОРА СТРАХОМ СЕ НАСТАВЉА: Брнабићка подигла улоге – драматично обавештење грађанима

4

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Премијерка Србија Ана Брнабић изјавила је да очекује да ће данас бити више од 5.000 новозаражених коронавирусом

Она је у Националној академији за јавну управу рекла да су подаци јутрос у 8 сати били лошији у односу на јучерашњи дан у исто време.

Брнабић је додала да у овом тренутку нема разлога да се настава у школама одвија онлајн, наводећи да ће са Кризним штабом разговарати о даљим корацима, с обзиром на то да грађане највише брине хоће ли радити вртићи и школе.

[table id=1 /]

Информер

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “КАМПАЊА ТЕРОРА СТРАХОМ СЕ НАСТАВЉА: Брнабићка подигла улоге – драматично обавештење грађанима

  1. Није то ништа, њен пајда др кон је диванио 2009 да ће од крмећег помрети 2 милиона људи, ако се непелцује, који мозак бре, у влади и кризном штабу све мозгови до мозга ми

  2. Pricaju o merama a niko o obavezama, ako odredjen broj u busu znaci mora se obezbediti set do deset puta vise linija u toku celog dana.. u ugovoru o radu stoji da svaka sprecenost za rad mora se nadoknaditi u mnogo vecoj od minimalca.. gospodo iz kriznog staba morate da preduzmete i odgovornost zna se ko daje prava na nesto cinjenju ili necinjenu mora preuzeti i obaveze i odgovornost jer bez toga ne postoje prava cim ne postoje krsi se zakon o radu, potrosacima, gradjansko, krivicno, ustavno, medjunarodno i dolazi do primoravanja a to je kaznjivo krivicno od lica koja primorava daju a nisu iz vlasti a vi posto ste drzavni organ radite genocid i zlocin protiv covecnosti koje NIKAD ne zastareva.. Svako davanje obaveza, mera, bez obzira od i zbog bilo koje osnove i razloga od verskih, kulturnih, medicinskuh, itd bez odgovornosti je cinjenje primoravanja.. zasto sud cuti.. mislite da je u Ceskoj blesav sud. Ni Taci nije verovao, ni Mengele, ali su pali i zbog njih kao u buducnosti zbog Vase zloupotrebe je izglasana na referendumu i potpisana povelja, deklaracijama. Ali napominjem kao pravnik NE ZASTAREVA OVO STO VI RADITE, povredjujete, povelje, deklaracije, 11 grana zakona, ustav, pa za ovo ne postoji rec u pravnim naukama jer ovoliko daleko nisu otisli ni najveci zlocinci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *