Док најављују казне за оне који славе, Божо Врећо одржао концерт у Комбанк дворани!

1

Божо Врећо (Фото: Бета)

И док нас са ТВ свакодневно застрашују најсмртоноснијим и најопаснијим вирусом на свету, уводе нове мере, приморавају да носимо маске, затварају школе, цркве и као круну свега забрањују славе и прете казнама, за то време у Комбанк Арени босански “уметник” Божо Врећо је одржао један од два најављена концерта.

Како наводе другосрбијански медији, наклоњени, са очигледним разлогом, овом босанском “уметнику”, концерт је одржан уз све мере заштите, са размаком и маскама.

Једино ако је на коцерту било 5 људи па да разумемо да су све мере заштите који је прописао кризни штаб, узете у обзир, у супротном очекујемо да се организатори, учесници и извођач казне по пропису, истом оном којим намеравају да кажњавају вернике који прослављају своје крсне славе.

Уколико полиција није упућена следећи концерт се одржава вечарас у 18:30 у Комбанк дворани. Очекујемо реакцију, не само ради мера које је прописао кризни штаб, већ и због смрти Патријарха Иринеја и недоличности самог догађаја који је најобичнија сатанистичка изведба за ЛГБТ популацију!

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]




За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Док најављују казне за оне који славе, Божо Врећо одржао концерт у Комбанк дворани!

  1. U уведеним мерама има један изузетак, а то су “културни догађаји”! Сада треба да нам буде јасно зашто је тај изузетак направљен. Свакако не због балета и опере.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *