Томислава Николића избацити из државне виле на Дедињу коју противзаконито користи

2

Томислав Николић

Покрет обнове Kраљевине Србије (ПОKС) захтева од Владе Србије да укине „противзакониту и неморалну“ одлуку да Томислав Николић користи луксузну вилу од 800 квадрата у Ужичкој 23, на Дедињу, а на терет државног буџета и грађана Србије.

ПОKС захтева од државе да престане да плаћа 4.000 евра сваки месец за одржавање виле и још милион динара за одржавање чисте воде у базену, као и да хитно исели бившег председника Томислава Николића из тог објекта, који је узурпирао.




“Привилегије бивших председника су према важећем закону огромне и неоправдане. Због тога је овај случај прекорачења таквих привилегија који закон предвиђа, врхунац безобразлука и простаклука, нарочито у ово тешко време у којем грађани живе и у којем се налази држава”, саопштио је ПОKС.

Покрет оцењује да “бившег председника Николића треба да буде срамота, тим пре што добро зна да ова вила има правог власника, а то су потомци др Моачанина, који је био лични краљев лекар.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Томислав Николић би требао да зна да је отето проклето и да има имало морала не би је никада ни користио, а нарочито не сада када нема више ни законско право”, навео је потпредседник ПОKС-а Војислав Михаиловић.


[table id=1 /]




Бета

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Томислава Николића избацити из државне виле на Дедињу коју противзаконито користи

  1. БУДИМО ОДГОВОРНИ
    Немојмо пљачкати, варати, лагати, сплеткарити, тровати и насилно „вакцинисати“ свој народ који нас је родио и одхранио у скромности за рад сатанистичких интереса багро

  2. ТОМА ОСТАЈЕ ТОМА, СМИРЕН, АКТИВАН И САМОСТАЛАН

    Господин Томислав Николић, екс председник Србије, својим ангажовањем и гурање привреду ка шампионском пиедесталу Европе, како каже његов “политички потомак” ΛV. Следећа политичка заслуга Томе је што више нема Шешеља у Скупштини, уздигао привредну сарадњу са Русијом и Кином до невиђених висина, поставио најпре свога прику за амбасадора у Кини, а сада утицао да га замени син Радомир, најуспешнијег градоначелника у историји Крагујевца, и утицао на успостављање стамените односе Србије са Кином и Русијом, на пример. У слободном времену бави се производњом ненадмашне “Томоваче”, ктитор је цркве у родном месту, дипломирао на факултету, чије име заборавио, пије воду на Морави с кинеским пријатељима и кинезима продао на милионе флаше ракије, ангажовао се у градњи минихидроелектрана и много још тога? Лако је њему када има ΛV, који за време његовог председниковања је водио политику и био главни оперативац у Србији, али зато га, на председничким изборима, ишутирао из председничке фотеље на Андрићевом венцу. Јесте, изгубио је или му отели функцију председника, али зато ужива у државној вили на Дедињу и мучи се са платом јачом од десет хиљаде евра, наместио сина за амбасадора у Кини, а сада има више времена за производњу чувене “Томоваче”. На здравље ти било Томо. На крају, не заборавимо да је Тома за добробит земље чак штрајковао глађу и жеђи, па је још га причестио патријарх српски у болници где је штрајковао и жеђовао и бога му успео је у свему томе ТОМА.. Поред свих ових одрицања и ангажовања још му недостаје да га ПОКС избаци из виле. Оставите га нека ужива у тој вили, доста се жртвовао за себе и по мало за државу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *