ДИКТАТУРА! Полиција легитимише и задржава људе који носе транспарент “Ко не труби тај је Весић” (ВИДЕО)

1

Припадници полиције легитимисали су активисте Странке слободе и правде на Душановачком мосту у Београду, јер су развили транспарент “Ко не труби, тај је Весић”. Очигледно да је градским властима засметала акција грађана на Душановцу, која је почела да се шири и у осталим деловима града.

На снимку се види како полиција тражи личне карте окупљенима који су развили транспаренте, док их они питају по ком закону и на основу чега их легитимишу, јер не чине никакво кривично дело.

О акцији полиције и њиховог легитимисања грађана огласила се и потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

– Весић послао полицију на грађане наоружане транспарентом “Ко не труби, тај је Весић”! Издвојили све активисте мушкарце ССП и легитимишу их без икаквог образложења – написала је Тепић.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, и пре недељу дана, активисти ССП имали су истоимену акцију на Душановачком мосту, а онда су грађани Србије масовно пролазили ауто-путем и свирали из кола, показујући незадовољство и огорченост замеником градоначелника Београда, односно свим оним што је урадио, а што ружи и руши наш главни град.

Касније је настављено и са акцијом у улици Димитрија Туцовића на Звездари, што је такође наишло на реакције грађана који су показали Весићу шта заиста мисле о њему. У једном моменту, чак је и возило Хитне помоћи почело да труби.

Горан Весић, формално други човек престонице, а у реалности први, по узору на свог шефа се хвалио шта је све урадио у Београду, међутим ретко ко је задовољан његовим достигнућем. Било је ту преслагања коцкица, реконструкције реконструисаног Трга републике, раскопавања Дорћола, катакомбе на територији општине Стари град, што је био само начин да Весић казни грађане ове општине, који су на лажним изборима презрели СНС и Александра Вучића.

Прочитајте још:  Гестапо се вратио: Полиција Париза проверава доказ о вакцинацији док гости једу (ВИДЕО)

И стога не чуди што су сви они који су данас пролазили ауто-путем сиренама јасно ставили до знања шта мисле о Горану Весићу.


[table id=1 /]




Директно

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ДИКТАТУРА! Полиција легитимише и задржава људе који носе транспарент “Ко не труби тај је Весић” (ВИДЕО)

  1. Kako se igrate, a kad dođe dan odluke, sprovođene onog što treba, pa zar mislite da ovi što najviše šire paniku zarad necasnih materijalnih stvari biti pošteđeni??.. prvo ćete vi morati da prihvatite, novinari, javne ličnosti, ministri, doktori jer mislite da njih briga za vas, dobiće poslušne bez da vas puno plaćaju, ostali na klik ćao.. budite bar još časni, jer još niste uslovljeni.. njima ne treba Slavka iz prdekane da vidi koliko puta hrani kokoške…Tražićete pomoć naroda običnih, hoće li imati ko da čuje??
    Sav novac koji Vam daju vratićete na čip i oni su gospodari i vašim novcem, životom, vi iz javnih ustanova ćete najviše putovati, dočekivati strance… e moji vi..izborite se i ukinuti psihozu dok imate vremena

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *