Опет клечимо пред Црногорцима: Србија повукла одлуку о протеривању црногорског амбасадора

3
брнабић

Ана Брнабић (Фото Танјуг- Р.П.)

Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је влада на предлог председника Србије повлачи одлуку о протеривању Тарзана Милошевића, амбасадора Црне Горе у Београду.

Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас са премијерком Аном Брнабић и министром спољних послова Николом Селаковићем поводом најновијих дешавања у односима са Црном Гором.

“Председник разуме и подржава реципрочну одлуку да амбасадор Црне Горе Тарзан Милошевић буде проглашен персоном нон грата. Председник нам је рекао да су конвенције важне, али да је живот важнији, као и наши односи са Црном Гором и да треба још једном да им пружимо руку пријатељства”, рекла је по завршетку састанка Ана Брнабић.




„Повућићемо одлуку о протеривању амбасадора Црне Горе. Учинићемо то још вечерас”, додала је премијерка.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Изјава амбасадора Божовића никако не може да буде разлог за његово протеривање, нарочито јер је више пута позвао на братство”.

“Надам се да ће се ово протумачити као акт добре воље и да ћемо имати одличне односе са Црном Гором”.

Састанак је уследио дан након што је Црна Гора прогласила амбасадора Србије Владимира Божовића персоном нон грата у тој земљи, због, како је образложено, континуираног мешања у унутрашња питања Црне Горе.

Србија је синоћ одговорила реципрочном мером, ускраћујући гостопримство амбасадору Црне Горе Тарзану Милошевићу.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Опет клечимо пред Црногорцима: Србија повукла одлуку о протеривању црногорског амбасадора

  1. Они имају мандат да протерују само Србе из Србије, поклањају и продају Србију арапима, мигрантима, ционистима, банкарима, осигуравају миран рад тровању грађана из ваздуха, воде, из хране и лекова, да омогуће несметану насилну “вакцинацију” отровима, да лажу, варају народ у држави на коју су зајашили противзаконито по вољи најгорег окупатора до сада.
    ДОКАЗ, Србија све мања, бела куга хара, бежи из земље све што може осим политичара и сендвићара, грађани све болеснији ( укључујући и председнике ) а апотека, дроге и коцкарница све више, неплодних брачних парова све више, минимална плата најмања на свету …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *