9 тајни о сексу: Ово вам нико неће рећи!

0
Shutterstock

1. То што се ти и твој пријатељ одлучили повремено да се сексате, то не значи да ћете постати пар. Не дозволите да вам лимунаде трују мозак и скрећу вас с курса. Реалност је да је секс само секс и често се неће претворити у нешто веће.

2. Секс неће бити увек секси. Понекад ћете се током секса осећати посрамњено, па чак и непријатно. То је сасвим нормално. Такође, понекад ће се десити да ћете током секса осећати тугу или бес. Није све само љубав. Секс је емотиван чин и дешава се да осетите више емоција током секса. Понекад секс неће бити добар, све зависи од вашег расположења и хемије.

3. Понекад су емоције изазване сексом толико јаке да ће вас преплавити. То је сасвим нормално. Понекад ћете желети да плачете и то нећете моћи да објасните ни њему ни себи. Секс уме тако да делује на осетљиве људе. Питање је да ли ће партнер то да разуме?
4. Понекад ће секс оставити горак укус у устима. Чиниће вам се да је све у вашој вези одлично, али после секса схватате да нешто ипак не штима. Нема везе. Дешава се. Промените партнера.

5. Престаните да размишљате да се испод одеће крије нека друга особа. Ако је он пасиван обучен, такав ће бити и током секса. Не можеш ти ту да направиш магију.

6. Постоје људи који желе секс са вама, иако то никад не бисте очекивали. Иако су то можда људи са којима ви никад не бисте имали секс.

7. Сасвим је уреду да се повремено „одморите“ од секса и да једно време мирујете, али немојте предуго да апстинирате. Није здраво лишити себе секса.

8. Љубав није увек боља од секса. Неко можда може да живи у браку без секса, али са много пажње и љубави. Али то су веома ретки људи. Не дозволите да вам неко намеће своју животну филозофију. Ако вам треба секс и ви га не налазите код партнера, промените партнера на време – немојте се заваравати да ће нешто да се промени.

9. Можда ћете се заљубити у особу са којом имате секс, али опет нећете хтети да се вежете, јер цените своју слободу. Имајте на уму да вас секс не веже аутоматски за партнера (исто то нека имају на уму жене које преко секса желе да стигну до брака.)

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!

Прочитајте још: 
(Стил.курир.рс)

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.