СТРУЧЊАК ЗА СЕКС: Мушкарци одмах морају да престану с овом одвратном навиком!

0

Аустралијанка Нађа Бокоди у колумнама и на свом блогу дели савете о сексу и везама, а сада је рекла да би мушкарци требало мало више да припазе на личну хигијену…

У анкети из 2018. године показало се да тек 84% мушкараца мисли да је прање руку након ве це-а “веома важно”, док то мисли 91% жена, рекла је Бокоди и додала да многе жене у исто време на “Редиту” моле своје мушкарце да престану да остављају смеђе трагове на гаћама.




– Веома ниски стандарди које постављамо за мушку хигијену још су само један у низу двоструких стандарда који постоје у хетеросексуалним везама. Све моје пријатељице улажу велики напор у прање и улепшавање интимног подручја пре секса. То укључује ствари попут ласерског уклањања длачица, туширања и сличног. Нажалост, већина жена с којима сам причала рекла је да су имале партнера који је у једном тренутку рекао како не миришу лепо “тамо доле”, иако одржавају личну хигијену на нивоу који би постидео многе мушкарце – каже Нађа.

Оно што јој највише смета код те ситуације јесте што се жене извињавају за тако нешто и на тај начин опет преузимају кривицу, као и у многим другим аспектима везе, а својим мушкарцима допуштају да се не оперу пре секса.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– То мора да се промени и жене више не би смеле да дозвољавају својим мушкарцима да се извлаче с лошом хигијеном, већ треба да их натерају да се прописно перу – закључила је.

Прочитајте још:  Несаломиви дух: Невероватна прича једне мајке која је осветила убиство своје ћерке!

Прочитајте још: 



24сата.хр

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *