Да ли ово дефинитивно мења све: Вирус је у Америци био пре Вухана?

1

(Фото: pixabay. com)

Амерички центар за превенцију и контролу болести објавио да је, на основу истраживања, коронавирус био у Америци присутан и пре званичног потврђивања у Kини.

Према наводи тог америчког Центра, америчкилекари дијагносзификовали су званично први ковид случај код једног пацијента у јануару 2020, на основу чега је закључено да је вирус највероватније већ циркулисао Америком.

Студија је објављена у свим стручним магазинима, а заснивала се на тестирању 7.400 узорака крви узетих с територије девет савезних америчких држава и то између 13. децембра 2019. и 17. јануара 2020.

Откривено да су код чак 106 нађена антитела на коронавирус, што указује да су те особе биле позитивне и да су прележале ковид 19.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

То значи, наводи се даље, у студији, да је коронавирус много пре његовог званичног потврђивања, слободно циркулисао широм земље много пре тога и много пре него што је Kина признала да има нови вирус у Вухану.

Такође, амерички истраживачип овезали су све те податке и са званичном статистиком да је у Америци почетком 2019. регистрован повећан број пацијената са симптомима налик грипу, али са изузетно јаким кашљем.

Међутим, ово није револуционарно откриће јер су се теорије да је коронавирус настао ван тла Kине већ јављале. На пример, италијански стручњаци за карциноме су случајно открили да је у крви пацијената које су они тестирали из потпуно другог разлога, било већ антитела специфичних код пацијената који су прележали коронавирус.

Такође, сличне студијеп остоје и у Француској и Грчкој.

[table id=1 /]



Б92

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Да ли ово дефинитивно мења све: Вирус је у Америци био пре Вухана?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *