Посланик СНС тражио да оболели од короне ПЛАТЕ ЛЕЧЕЊЕ и да се мере укину!

0

Драган Шормаз

Народни посланик СНС Драган Шормаз изнео је скандалозан став на Твитеру да би све противепидемиолошке мере требало укинути, а да свима који се разболе, треба наплатити лечење, осим трудницама, пензионерима, малолетницима и социјалним случајевима?!

Толико скандалозан да је убрзо то, очигледно, и сам схватио, па га је брже-боље избрисао пред налетом негативних реакција или му је можда ипак дошло до свести да већ постоје доприноси за здравствено осигурање које грађани плаћају.

– Довољно се зна о вирусу! Све мере треба укинути, оставити мере маске и растојања као препоруке! СВИМА који се разболе НАПЛАТИТИ ЛЕЧЕЊЕ осим трудницама, пензионерима, малолетницима и социјалним случајевима!!! Болнице би биле мање оптерећене и дисциплина далеко већа – написао је на Твитеру Шормаз и што би народ рекао остао жив.



Дакле, представник народа кога тај исти народ плаћа за функцију у Скупштини Србије предложио је да тај исти народ поред његове посланичке плате и здравственог осигурања плаћа и лечење ако се разболи од ковида 19?!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

И то каже у тренутку када се тај исти народ, којег представља у Скупштини, најжешће бори против највеће пошасти човечанства у новом миленијуму?!

У тренутку када трећи талас короне бесни и дневно у Србији односи више од 60 живота и заражава скоро 8.000 људи, Шормаз прст кривице упире у народ и практично предлаже новчане казне за сваког ко се разболи?!

Да ствар буде још невероватнија Шормаз је пре две и по године био посланик који је највише дуговао Скупштини Србије због неоправданих аконтација пре службених путовања у иностранство. Чак 5.428 евра дуговао је посланик СНС-а о чему је “Блиц” писао и није се много узрујао због тога.

Прочитајте још:  Вучевић: Запад ЗСО види као добровољно ватрогасно друштво
ДРАМАТИЧАН ОБРТ – Апелациони суд у Лисабону: ПЦР тестови на корону нису веродостојни

Рецимо, на питање где је све путовао, одговорио је са: “А где нисам” и “објаснио” да су неки дугови заостали још из 2008. године.

Дакле, представник народа који већ деценијама живи, ради и путује од народних пара, неодговорно их троши и нередовно враћа дугове тражи од грађана да и поред тога што плаћају здравствено осигурање додатно испразне новчаник ако хоће да се лече од короне?!

Да не постоји фотографија те изјаве па да помислимо да је измишљена.

А шта је народ још рекао тек је за причу. У гомили оштрих па и вулгарних коментара издваја се један, сви се надамо, отрежњујући за Шормаза.

– Поздравила Вас је моја другарица, самохрана мајка која ради по цео дан (са маском) а сад креће на скенер јер и даље није добро и бори се за дах као што се ви сви борите за привилегије и фотеље. Срам вас било! Ово ће остати запамћено! – твитнула је Зорана НС.



Просветљење Шормазу је стизало и у другим твитовима.

– Ок, нек врате паре које су узели за здравствено осигурање и све 5. Од тих пара (годинама уназад и деценијама што смо уплацивали) можемо приватно да се лечимо у најбољим условима – написала је једна твитерашица под именом Ана Мањана.

Здраворазумско питање поставио је и “Змај са Дрине”.

– Зашто би неко био кажњен плаћањем лечења уколико је цео радни век плаћао доприносе? – гласио је твит.

Лавина коментара и реакција утицала је на Шормаза да не одговара на “прозивке” већ само обрише твит. Да је среће, да је то учинио пре него што је кликнуо на “тwеет”.

Прочитајте још:  Ван­да­ли­ма у Фе­де­ра­ци­ји БиХ сме­та­ју и мр­тви Ср­би

[table id=1 /]


Прочитајте још: 




Blic

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *