Београђанин пријавио РОЂЕНУ ЖЕНУ због кршења мера самоизолације! ГОСПОЂА ПОВЕЛА ДЕТЕ У ШОПИНГ

0

Комунална полиција (Фото: Јутјуб)

Начелник комуналне милиције Иван Дивац рекао је јутрос да тренутно велики проблем представља то што само 320 припадника те службе контролише поштовање прописа у целом Београду и да зато може да се деси да грађани након пријаве могу да чекају и до сат времена.

Грађани према његовим речима сада углавном носе маске и по том питању нема много санкција, а масовне журке које се организују тренутно су много већи проблем.

Дивац је ипак нагласио да припадници милиције не затичу масовне журке у толикој мери као што се то прича, а осврнуо се и на вест да ће у Хрватској бити дозвољено полицији да упада у приватне станове ако добију пријаву да се тамо организују масовна весеља.




– То је јако осетљив терен. Чињеница је да комунална милиција и полиција иначе поступају по пријави кад су журке. Одлуке ћемо наставити да примењујемо, а разлика је што ћемо сада ако затекнемо по пријави већи број људи предузети мере по Закону о заштити становништва од заразних болести и у том случају имамо могућност да прекинемо ту журку – каже начелник за ТВ Прва.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Док су се Европа и Америка давили у корони Kина без короне освојила Европу

Дивац каже и да на њихову адресу често стижу пријаве грађана да се неко не придржава прописа. Највише је пријава за кућни ред, али се често пријављује и окупљање у тржним центрима и неношење маски.

– Људи свашта пријављују. Недавно је човек пријавио рођену жену жалећи се да је дете које одсуствује из школе и које се налази у самоизолацији повела у тржни центар – испричао је Дивац.

Прочитајте још:  Део опозиције у Србији јавно позвао Билчика и Немеца да учествују на протестима

[table id=1 /]



Прва

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *