Главни удар вируса и економске рецесије тек следи: Експерт каже да ће 2021. бити гора од ове године (ВИДЕО)

0

(Фото: Јутјуб)

Пуштање вакцине за ковид-19 неће брзо зауставити пандемију и главни удари вируса али и економске рецесије тек следе у наредној години сматра аналитичар и адвокат Бранко Павловић.

Он је објаснио да је Србија посебно угрожена јер је економски превасходно везана за економију ЕУ која клизи у велику рецесију у коју ће повући и Србију. Павловић каже да Србија није на време обезбедила довољну сарадњу са другим тржиштима и економијама како не би била зависна од ЕУ.




Према његовим речима Србија 2020. годину дочекује са изузетно лошим економским стањем, а да ће се народне године ствари само додатно погршати. Он је рекао да актуелна власт нереално сагледава ствари и шаље лажне поруке о економском расту и просперитету које треба да шире оптимизам код грађана али немају никаквог реалног основа.

Он је детаљно објаснио зашто политика додатног задуживања за враћање старих дугова не може да донесе економски просперитет и да Србија треба да се задужује код Народне банке Србије али да нам то ММФ не дозвољава а режим беспоговорно слуша њихове команде.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *