НЕМАЊА ШАРОВИЋ: Срђан Ного вуче потезе у корист Александра Вучића (ВИДЕО)

1
попис

Немања Шаровић

Председник Покрета “Љубав Вера Нада” Немања Шаровић тврди да посланик СНС Владимир Ђукановић напада Кризни праб за борбу против пандемије по наређењу Александра Вучића.

– Ја сам потпуно сигуран да Ђука под старе дане није почео да мисли својом главом и износи своје ставовове, то код Вучића не постоји. Владимир Ђукановић је гласноговорник Александра Вучића и он служи као батина када треба неко да се дисциплинује унутар СНС. Немојте мислити и да су његове изјаве које су везане за Зорану Михајловић и за неке друге министе случајне – рекао је Паровић.

Он је објаснио да је Ђукановић напад на Кризни штаб Вучићева реакција на изјаве Предрага Кона на Н1 да су мере закасниле и да власт није послушала захтеве струке. Шаровић је рекао да је Кон тиме покушао да се огради од целе ситуације и направи одступницу што се Вучићу није допало.

– Вучић најбоље функционише у хаосу – рекао је Шаровић коментаришући потпуно контрадикторне изјаве људи из Кризног штаба.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Шаровић је рекао да режим крије праву економску ситуацију и да се Србија убрзано задужује а да су јавне финансије у катастрофалном стању које ће се погоршати наредне године.

Шаровић је критиковао акције дела опозиције тврдећи да често иду у прилог Вучићу. Он је посебно поменуо инциденте које су на протестима чинили чланови и функционери некадашпњег Савеза за Србију, Двери и Срђан Ного.

– Ного је Човек који пуно чини за Вучића. Срђан Ного вуче потезе у корист Александра Вучића – тврди Шаровић указујући да су изјаве о Вучићевој деци, инциденти са пејтнбол пушком, упади у Скупштину Србији ствари које користе актуелном режиму.

Прочитајте још:  Више ни не крију, вакцине се тестирају на деци

[table id=1 /]



Правда

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “НЕМАЊА ШАРОВИЋ: Срђан Ного вуче потезе у корист Александра Вучића (ВИДЕО)

  1. Ного износи многе оптужбе за тешка ЗЛИКОВАЧКА кривична дела која чини садашња власт, бивше власти, судије, тужиоци и не бира много тешке речи … и нико га не оптужује да НЕ ГОВОРИ ИСТИНУ, него ваљда износећи криминалну истину помаже вучићу?!?
    Докле год Ного отворено без длаке на језику, рафално износи на видело дана тешки криминал који “краси” дело овог криминалног посткомунистичког система, СПС, ДОС, ДС, СНС … и указује на зликовачко и криминално делање окупационе власти тужилаштва, судства … као нико до сада, ( част изузецима Николи Алексићу, Сандуловићу … ) обећавајући беспоштедну борбу против њих када Србија буде слободна од тих корумпираних криминалаца који пљачкају, задужују ( на терет грађана и не рођеног потомства ) и уништавају народ и државу која их је у скромности одхранила, питање криминала у вези миграната … дотле народ треба подржавати Нога, ако једног дана у власти “заборави” шта је причао, па ради што и однарођена банда, треба да му следује презир, суд и робија исто као доказаној багри из СПСа, ДОСа, ДСа, СНСа …
    Дакле Шаровић СЕРЕ, не каже да то није истина што Ного храбро тврди, него РАДИ ЗА ВУЧИЋА ЈЕР ЈЕ УШАО У СКУПШТИНУ, ИЛИ ГАМАД ГАЂАО КУГЛИЦАМА СА БОЈОМ, НОСИ ВЕШАЛА …
    Тешки бесмисао које тврди Шаровић, а да не заборавимо да је Ного између осталог тврди да Вучић са 6000 евра месечно издржава породицу до јуче шаровићевог шефа Шешеља. То Шаровићу није сметало, а ко нас сада може убедити да и шаровићеву странку не издржава Вучић да би Шаровић покушао да му са “грбаче” скине Нога, са овим “критикама” може зарадити само сендвић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *