Зачините сексуални живот занимљивим позама: Обожавћете ових шест!

1

Depositphotos/VitalikRadko

Ако говоримо о позама у сексу, након неког времена нормално је да се понекад западне у рутину. Нема у томе ничег лошег, само што може да буде помало досадно. Зато је понекад потребно унети мало зачина у сексуални живот, а шта је боље од експериментисања с позама?

Изненадите партнера с нечим неочекиваним, јер и ове мале промене могу значити велику разлику у побољшању вашег сексуалног живота.

Другачија мисионарска поза

Ово је једна од верзија најчешће позе у сексу – мисионарске. Разлика је у томе што је овог пута положај ногу замењен. Жена лежи на леђима и има скупљене ноге, а партнер раширене. Ова поза је добра за обоје јер је улазак знатно ужи него у обичној мисионарској пози, а тиме и надражај. Партнер ће се у овом случају намучити много више него ви, па би морао да буде спреман да се мало озноји…




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Маказице

Ова интимна поза у свету је позната под именом “цуиссаде”, од француске речи “цуиссе” што значи бедро. Жена легне на леђа, а мушкарац у полуседећем положају једну ногу подвуче под партнеркино бедро. Другу ногу пребаци преко њеног другог бедра. У овој пози оба партнера учествују ритмичким покретима (само треба наћи прави ритам). Жена у овој пози може да покуша да бедра држи што више стиснута, јер ће то позу учинити још узбудљивијом.

На фотељи

Жена седи на ивици фотеље и ногама обухвата партнера који клечи испред ње. У овој пози мушкарац сам себи може да помогне тако што ће се ухватити за наслон или рукохват фотеље. То ће му омогућити дубље продирање и већи ужитак.

Прочитајте још:  Чишћење бубрега: Домаћи напитак који помаже и код упала

Плес у крилу

У овој пози жена контролише ритам секса. Сада мушкарац седи на ивици фотеље, партнерика га “зајаше” и креће се горе-доле, ослањајући се ногама о фотељу или једном ногом о под. Једна верзија ове позе је да жена окрене леђа партнеру и тако још јаче стимулише Г-тачку.




Хидрант

Поза у којој мушкарац девојку узима “отпозади” омогућава дубоку пенетрацију и јако стимулисање Г-тачке (поза се не препоручује трудницама). Жена клекне испред столице и наслони се на њу, а партнер је дотле узима отпозади. Да би олакшали пенетрацију мушкарац придржава једну ногу.

Бермудски троугао

Бермудски троугао је верзија позе у којој је жена горе. У овој пози она зајаше партнера, али му је окренута леђима, може да клечи или чучи, како год јој је пријатније. Он током секса милује партнеркино цело тело и стимулише клиторис. Kао и у свим позама у којима је жена горе, и у овој она контролише ритам и дубину пенетрације. У овој окренутој пози загарантована је стимулација Г-тачке. Једино на шта партнерка мора да припази у овој пози јесте да се не нагне превише према напред јер то њему неће бити пријатно, пише Жена.хр.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Зачините сексуални живот занимљивим позама: Обожавћете ових шест!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *