Зачините сексуални живот занимљивим позама: Обожавћете ових шест!

1
Depositphotos/VitalikRadko

Ако говоримо о позама у сексу, након неког времена нормално је да се понекад западне у рутину. Нема у томе ничег лошег, само што може да буде помало досадно. Зато је понекад потребно унети мало зачина у сексуални живот, а шта је боље од експериментисања с позама?

Изненадите партнера с нечим неочекиваним, јер и ове мале промене могу значити велику разлику у побољшању вашег сексуалног живота.

Другачија мисионарска поза

Ово је једна од верзија најчешће позе у сексу – мисионарске. Разлика је у томе што је овог пута положај ногу замењен. Жена лежи на леђима и има скупљене ноге, а партнер раширене. Ова поза је добра за обоје јер је улазак знатно ужи него у обичној мисионарској пози, а тиме и надражај. Партнер ће се у овом случају намучити много више него ви, па би морао да буде спреман да се мало озноји…
Маказице

Ова интимна поза у свету је позната под именом „цуиссаде“, од француске речи „цуиссе“ што значи бедро. Жена легне на леђа, а мушкарац у полуседећем положају једну ногу подвуче под партнеркино бедро. Другу ногу пребаци преко њеног другог бедра. У овој пози оба партнера учествују ритмичким покретима (само треба наћи прави ритам). Жена у овој пози може да покуша да бедра држи што више стиснута, јер ће то позу учинити још узбудљивијом.

На фотељи

Жена седи на ивици фотеље и ногама обухвата партнера који клечи испред ње. У овој пози мушкарац сам себи може да помогне тако што ће се ухватити за наслон или рукохват фотеље. То ће му омогућити дубље продирање и већи ужитак.

Плес у крилу

У овој пози жена контролише ритам секса. Сада мушкарац седи на ивици фотеље, партнерика га „зајаше“ и креће се горе-доле, ослањајући се ногама о фотељу или једном ногом о под. Једна верзија ове позе је да жена окрене леђа партнеру и тако још јаче стимулише Г-тачку.
Хидрант

Поза у којој мушкарац девојку узима „отпозади“ омогућава дубоку пенетрацију и јако стимулисање Г-тачке (поза се не препоручује трудницама). Жена клекне испред столице и наслони се на њу, а партнер је дотле узима отпозади. Да би олакшали пенетрацију мушкарац придржава једну ногу.

Бермудски троугао

Бермудски троугао је верзија позе у којој је жена горе. У овој пози она зајаше партнера, али му је окренута леђима, може да клечи или чучи, како год јој је пријатније. Он током секса милује партнеркино цело тело и стимулише клиторис. Kао и у свим позама у којима је жена горе, и у овој она контролише ритам и дубину пенетрације. У овој окренутој пози загарантована је стимулација Г-тачке. Једино на шта партнерка мора да припази у овој пози јесте да се не нагне превише према напред јер то њему неће бити пријатно, пише Жена.хр.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!1 Коментар

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.