Шериф из Алабаме украсио јелку фотографијама ухапшених

1

Канцеларија шерифа из Алабаме објавила је на друштвеним мрежама фотографију несвакидашње новогодишње јелке – окићене фотографијама ухапшених на том подручју.

Шериф округа Мобил у савезној држави Алабами похвалио се на Фејсбуку јелком окићеном фотографијама које је назвао “thugshots”.

“Овако смо украсили јелку да вам покажемо колико смо преступника покупили са улица Мобила ове године. Не бисмо то успели без наших верних пратилаца”, написано је на званичној страници шерифа.




Необична шала није наишла на одобравање корисника друштвених мрежа, па су међу 7.900 коментара испод објаве углавном били негативни који су шерифов поступак окарактерисали као увредљив и суров.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Реаговале су чак и поједине организације за заштиту људских права које су контактирали бесни грађани, па је објава са фотографијиом јелке на крају обрисана.

После великог броја критика, из шерифове канцеларије је саопштено да је у питању била само фотомонтажа и да јелка у канцеларији није стварно окићена фотографијама ухапшених људи.

[table id=1 /]



СИ-БИ-ЕС ЊУЗ, РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шериф из Алабаме украсио јелку фотографијама ухапшених

  1. Ауууу супер, да и ми окитимо сликама “кризног штаба” и лопова политичара који су преваром окупирали скупштину, казна доживотна са ношењем маске доживотно без права помиловања

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *