Kон опет сеје страх: Експлозија короне после Нове године?

4

Printskrin, TV Prva/arhiva

Епидемиолог и члан Kризног штаба др Предраг Kон изјавио је да је у погледу епидемиолошке ситуације највећи проблем оно што ће тек доћи – новогодишњи празници.

“Понашањем као да се ништа не дешава имаћемо експлозију после Нове године”, рекао је Kон за Н1.

Говорећи о одлукама које су уведене ради спречавања ширења коронавируса и о евентуалним пропустима, рекао је да ту нема “питања грешке”.




“Није ту питање грешке, одлучено је да се не спроводи максимално затварање. Да је одлучено да буде максималног затварања, онда свакако не би било овако великих бројева, али истовремено би стао живот”, указао је Kон.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На питање да ли је требало да буде одлучено другачије, Kон је одговорио да није на њему да то процењује.

“Није наш највећи проблем то што се десило, него оно што ће доћи. Долазе новогодишњи празници, чак и ако успемо мерама да мало то смиримо, понашањем као да се ништа не дешава имаћемо експлозију после Нове године”, упозорио је Kон.

[table id=1 /]




Танјуг

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “Kон опет сеје страх: Експлозија короне после Нове године?

  1. Зна календар појачаног посипања из ваздуха отрова, па у складу са тим дели “знање”.
    Иначе овај корумпирани гад је 2009 изјавио да ће у Србији умрети од крмећег грипа 2 милиона људи ако Србија не купи и вакцинише 7 милиона грађана!
    Јел ко умро? Није, измишљен вирус и измишљене вакцине које требају људима набацити рак, стерилитет и ко зна које болести … Само доживотна робија до Токија Србију Спасава а на робији доживотно ношење маски и вакцинација против промаје, грипа, вашки, пицајзла … бели лабораторијски пацов

  2. Наравно да жели да спречи прославу Божића као што је покушао мање или више успешно прославу Васкрса. Како не види да је проваљен? Глобалистички бедник….

  3. Др Предраг Кон ради на томе да послије Нове године у Србији дневно буде више од десет хиљада позитивних на корона вирус, и онда ће вјерујем, а и он очекује, бити унапређен у чин генерала, а успут добити још неко одликовање. Људи не разумију, што строже мјере, стање све горе, очити примјер је Словенија, осим прехрамбених друге трговине не раде, угоститељски објекти затворени, полицијски час од 21 до 6 ујутро, обавезно ношење маски и у затвореном и на отвореном, дјеца не иду у школу, а стање из дана у дан све горе. Тако ће бити и у Србији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *