Шест неуобичајених знакова да је партнер незадовољан у вези

0
Depositphotos/GaudiLab

Сви они који су били у дужим везама или браку и који су изашли из тих односа, знају да постоје одређени знакови који указују на то да појединци нису задовољни ситуацијом у којој се налазе.

Kада сазнате да ваш партнер није задовољан у вези, то може да буде врло болна спознаја. Но, ако приметите прве знаке на време, постоји велика шанса да решите своје проблеме и поправите везу. Ево на шта би требало да припазите…

1. Има опсесију с новим играчкама

Ако имате партнера који је одувек био заинтригиран новим технолошким уређајима, „опседнутост“ тим подручјем не мора да буде знак за узбуну. Но, ако је недавно развио одушевљеност новим геџетима, могуће је да му је досадно те да тражи нове начине да се забави, а који немају никакве везе с вама.

2. Једе у тишини

На почетку везе сваки детаљ попраћен је мноштвом узбуђења и труда. На пример, заједнички оброци испрва су одлична прилика да се упознате, поделите своје жеље и циљеве, али и тешке тренутке. Након неког времена жеља за дељењем информација почеће да слаби. Свако има лоше дане и не да му се увек да буде расположен и причљив. Но, ако делите оброке баш сваки дан у гробној тишини, а ваш партнер не жели да изусти ни слово, будите уверени да нешто не штима.
3. Kаже „ово смо већ расправили“

Отворена комуникација један је од најважнијих предуслова за успешну везу или брак. Ако партнер током разговора често понавља – ово смо већ расправили – и не жели да вас саслуша, чак и када имате неки проблем који желите да поделите с њим, на помолу су проблеми.

4. Увек прича о неком трећем

Знате ли више свакодневних детаља о његовој колегиници Ивани с посла него о њему самом? Непрестано спомињање друге жене у свакодневном разговору може бити знак да ваш партнер (не)свесно размишља о нечему новом у животу и да није задовољан постојећим стањем.

5. Често излази с пријатељима

Ограничења због пандемије корона вируса све су строжија, а он никако да остане код куће? Уместо с вама своје слободно време проводи с пријатељима. Можда је несрећан у вези и жели да „побегне“ од проблема на овај начин.

6. Поставља вам „чудна“ питања?

У последње време партнер је почео да вам постављати питања и тражи вас мишљење баш за сваку и најмању ситницу? Чини вам се као да се превише труди? Можда је и сам спознао да није задовољан тренутном ситуацијом и жели да поправи вашу везу. То је одлична вест. Изађите му у сусрет и поразговарајте о свим евентуалним проблемима, пише задовољна.хр.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.