Шта се догађа на небу изнад Србије? Да ли нас трују из ваздуха?

2

(Фото: Пиксибај)

Сви смо сведоци да се претходних дана и година све чешће на небу изнад Србије појављују необични трагови, јасно видљиви голим оком.

Док једни тврде да се ради само о траговима које остављају иза себе авиони, други тврде да је реч о намерном загађивању и тровању ваздуха. Обичном човеку остаје само да верује у једну или другу теорију, док они који би требали да кажу истину о овоме, а то су надлежне државне институције, ћуте.

Због њиховог ћутања, Српски покрет Двери поново надлежнима поставља јасно питање: шта се догађа на небу изнад Србије? Оправдану сумњу да нешто није у реду буде и тврдње некадашњег директора ЈАТ-а Велибора Вукашиновића, који говори о томе да се из авиона испуштају отровне честице и да то није проблем само Србије, већ се то дешава и у Европи и САД-у. О томе говоре и студије рађене на Харварду и Јејлу, а које су утврдиле да се у хемијским траговима на небу налазе честице алуминијума, баријума, стронцијума, као и изузетно опасни алуминујум оксид. И да будемо јасни, говоримо о хемијским траговима на небу који се задржавају у ваздуху, а не о обичним авионским траговима који буквално иду за авионом и врло брзо нестају.



Други јако битан разлог за наше питање јесте и случај из 2006. године који се догодио изнад Ваљева, а о чему је писао и недељник НИН. Тада је пилот ЈАТ-овог путничког авиона приметио други авион који је испустио нешто налик на велику ледену лопту која се распрсла у облацима. Како је тада утврђено, реч је било о немачком војном авиону који припада НАТО-вом контигенту, а који је пренсио оружје, али и опасни материјал. Немачка је званичним дописима негирала да је било шта испуштено у ваздух и све се завршило на томе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Небојша Катић: Трагична незрелост европског истока

Дакле, као што се из приложеног види, о овоме говоре људи из струке са озбиљним аргументима, а не теоретичари завере.

Имајући све ово у виду, постављају се јасна питања: Да ли су трагови који се све чешће примећују и ваздуху хемијског порекла и јесу ли опасни по здравље људи? Ко се од надлежних институција бави овим проблемом? Када ће надлежне институције у Србији изаћи са јасним одговором на ова питања?

Док се то не догоди, сумње грађана о загађењу ваздуха ће постајати све веће, а једини који те сумње могу отклонити или потврдити су надлежни државни органи који се, за сада, не оглашавају.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Шта се догађа на небу изнад Србије? Да ли нас трују из ваздуха?

  1. Ja sam jedna od onih sto verujem da nas truju iy neba i da je ova korona deo svega toga. Jos odavno verujem,a sad ova nayovimo je pandemija je samo potvrda. Mnogi su mi se smejali,ali bas me briga.Za kucu sam kupila fotokataliticki preciscivac vazduha koji ubija otrove izvazduha.Mislim da je dobra stvar jer je ruski izum.

  2. Gosp.Snezana…..Slazm se sa vama.
    Samo bih dodao da ove”‘UBICE MIKROBA-LAMPE”su obavzne u svim zdrasvenim ustanovama
    RF.Obicno su okacene povise vrata.Vama i vasim bliznjim,sretni dolazeci praznici,,,АМИН…!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *