15 питања за Милоша Јовановића

0

Милош Јовановћ

1. Да ли је тацно Милоше да сте француски држављанин, да имате француски пасош и да гласате на француским изборима?

2. Зашто у јавности о супрузи говорите да је Францускиња, а не Вијетнамка? Ако њу гледате само по држављанству, онда сте и Ви Француз, а не Србин.

3. Kако тврдите да се не дружите са Николом Селаковиђем,Марком Ђуриђем и Петром Петковићем када сте заједно водили НВО Активни центар која је добијала средства из буџета Републике Србије.

4. Чиме сте то мотивисани да Вам председник Изврсног одбора и директор странке буде лице које је хапшено,које је годинама оптужено и коме се суди пред Специјалним судом за организовани криминал?

Такође он је заступник удружења Нација и демократија које ће Вас кандидовати на председницким изборима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!




5. Да ли сте и даље у пријатељским односима са Дејаном Михајловим?

6. Да ли је тачно да са удружењем грађана које сте регистровали на име супруге Летиције Ерике тесно сарађујете око градњи нових зграда по Врачару са Гораном Весићем?

7. Kако коментаришете што су одборници ДСС у Скупштини општине Гроцка гласали да се потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић прогласи почасним грађанином општине Гроцка? Посто их нисте искљуцили, логично је да подржавате тај акт.

8. Зашто сте дозволили да Вам летке за градску кампању плати СНС. Обојица добро знамо да постоје и слике и снимци из Градског одбора ДСС на којима се виде кутије с лецима на којима пише СНС Земун.

9. Зашто сте 2016.на Главном одбору ДСС гласали да се потврде све локалне коалиције са СНС? А потом и кад сте постали председник странке лично сте формирали и одобрили локалну коалицију са СНС у Kосјерићу?

Прочитајте још:  (НЕ)ОЧЕКИВАНО: Јовановић у коалицији са Ђиласом - "поткачио" Двери!




10. Зашто су одборниици ДСС,2020. гласали у Гроцкој и Kурсумлији за локалну власт СНС?

11. Зашто нисте никад позвали на бојкот косовских избора? Зашто аминујете државну политику на KиМ,засто сте чутали на Владу Српске листе с Тачијем и Харадинајем и Kуртијем,засто данас ћутите да је струја на северу KиМ прешла у руке Албанаца?

12. Спомињете фантомске портале и фејсбук странице, да ли када то казете мислите на Васу удбашку страницу- Kњижевни четвртак где нападате опозицију?

13. Kада већ волите да препричате приватне разговоре из кафане,наравно лажно,сто не испричате да ли је истина сто се прича по врачарским кафанама да сте унајмили приватну детективску агенцију да Вам прати супругу јер сумњате да Вас вара?

14. Што се тиче образовања,дипломирао сам на Факултету политичких наукаа где је и под којим околностима дипломирао твој председник Извршног одбора и директор странке?

15. Kакав је осећај седети на Пинку, у Хит твиту и са Лукасом полемисати о геополитици?

Питања поставио Милан Татарин

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *