Др Јасмина Пеев: Лажна пандемија, лажне мере и убитачне Pfizer вакцине за наше баке и деке

0

Сада, живимо у свету где су лажне вести, конфузија, насиље… присутни константно, неограничено. Постали сy свакодневница којој се здрави смеју а којима слабији подлежу с развијањем анксиозности, шизофреније и разних девијација. Према неким студијама, 80 % изреченог, јестe лаж а сваки десети међу нама јесте психопата!
Страшне, бестидне лажи којих су медији пуни свакодневно и буквално разарају здраву памет. Док нам подмећу неку лажну пандемију и поред свих статистичких противречности, намећу губице као псима, затварају у сопствене зидове… дотле преузимају и контролишу сваку опозициону мисао. Лажни алтернативци нам продају неке “лекове“ за вирус који је потпуно безопасан. Шире по Интернету лажне информације о хидроксихлорокининy који је као средство против маларије, паразита, познат деценијама да има тешка споредна дејства.

Један француски доктор, Дидер Раулт (Didier Raoult), лаже на швајцарској телевизији да овај лек нема никакве споредне ефекте “пошто га је примило 2 милијарди људи“! А на самом “лекy“ пише да одштећује јетру, бубруге, нервни систем, ретину, репродуктивне органе… при дужој употреби*. Толико је токсичан да је главни узрок смрти при предозирањy код анти-палудних средстава и употребљава се највише за суициде. Др Раул бива исмејан од швајцарског водитеља с намером да се сви они који сумњају у владине мере приведу жртвенику – вакцинацији! За оне неинформисане са огромним страхом од непостојеће пандемије – ово може бити страшна клопка. Чак je промовисан и један потентан имуно-супресор што је ван сваке памети! Kористити имуно-супресор против било којег вируса или бактерије, јесте злоделo, јер без имунитета остајемо без прирoдне одбране против вируса, бактерије, паразита који нас милионима година окружују. По француској научној литератури се чак предлажу лекови против канцера! Управо они који не разарају само имунитет него и скоро све ћелије организма па се остаје без косе, без хемаптопоезе, без бубрега, јетре… Фармако- мафија нема милости кад треба пунити сопствене џепове крвавим профитима. Лек против епилепсије, клонацепам, познат под фабричким именом ривотрил** је рекламиран као средство против вируса, такође!? Овај “лек“ припада породици бенцодиацепина којa je познатa да при дужој употреби ствара конфузију и изазива адикцију, као и нагли бес који углавном води ка масовиним убиствима – то познајемо из застрашујућих епизода насиља по целом свету, jep “убице“ својих колега, школских другова, пролазника… јесу жртве ове супстанце!* Продани лекари, психијатри, који приписују овај “лек“ у огромним количинама за сваки и најмањи проблем, јесу криминалци, савезници глобалних сатанистичких политика “здраства“.

Најчешће прописани “лек“ у свету, је управо бензодиацепин који важи као средство за смирење, анксиолитик, транкилајзер, анти-депресивно средство… а у ствари, разара душу и претвара Човека у убицу! На сајту, SSRI stories*** наћи ћете око 7.000 прича о медицинским “споредним дејствима“ ове и сличних “анти-депресевних“ супстанцa које углавном завршавају убиствима својих најмилијих. Није чудо да је главни узрок смрти у Америци, управо лекарски проузрокована смрт “лековима“! Естрогена смрт!

Прочитајте још:  ОБАМИНИ ЉУДИ РУКОВОДЕ ФЕЈСБУКОМ – ЦЕНЗУРА ЈОШ ВЕЋА

Не треба бити лекар да би се разумело да неке мрачне силе раде на замајавању људског рода и нуде анти-паразите, имуно-супресоре и анти-епилептике за борбу против вируса који према статистикама, официјаним, државним, не убија толико колико прошлогодишњи вирус грипа. Масовна психоза народа је испрограмирана и подржана лажним вестима, fake-news-има. Свима је јасно да живимо у неким чудним временима којa елита зове post-truth time или “епоха после истине“.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Два милиона тестираних Срба на ковид сигурно не зна да су сви ти тестови, ВЛАСНИШТВО владе САД – а! Према патенту из 2003. и допуњеним 2007. године вирус САРС-ковид је власништво владе САД. **** Патентом су резервисане све методе за тестирање вируса. Неефикасан, непоуздан тест RT- PCR који даје позитивно и негативо погрешне вредности јесте власништво ових истих империјалистичких бандита. У сарадњи са војском они су развили и ‘’вакцине’’. Привидна разноликост производа (пфајцер, астразенеца, џонсон&џонсон, модерна..) скрива да су то све производи Warp Speed Operation – војне операције америчких агресора, описане y http://www.kmnovine.com/2020/11/pfizer.html ! Како под тим условима “производње вакцинације“ не сумњати у злодело? Чујемо да имa доста алергичних реакција. Оно што ћемо вероватно чути касније, јесте да су ауто-имуна обољења, где сопствени имуни систем разара човека, нагло порасла по броју и смртности. Ратна нано-технологија пре-програмира ћелије да производе делове вируса! Докле ће наш организам моћи да производи ковид!? Видећемо на онима који су примили Pfizer Impfung, јер нико никада није тестирао ову “технологију“ ни на људима ни на животињама.

Од 8. децембра, непослушни Британци који су рефендумом изборили излазак из фашистичке ЕУ заједнице ( http://www.kmnovine.com/2019/03/55ost.html ) су први на реду за вакцинацију – двоје људи јеу одмах имало анафилактични шок (смртоносан, ако се хитно не реагује)! Зато је индикација за вакцину промењeна и сада људи са алергијама, не би требали бити вакцинисани а “вакцинисање“ може само да се спроводи тамо где је реанимација могућа; такође, жене које доје и желе трудноћу, не смеју да се вакцинишу, јер се као не зна исxод на плодност, иако је Бил Геитс јавно изјавио да ће вакцине смањити број људи на планети; старије људе не вакцинишу иако је вирус само за њих опасан; до сада је четворо вакцинисаних остало без употребе фацијалног нерва: парализа половине лица, звана Бел парализа; једна сестра се одмах после вакцинације онесвестила пред камерама…

На Западу се боје да им стари почну да умиру у превеликом броју па се вакцинишу само се млади у добром здраственом стању који не развијају симптоме! Невиђено!

Прочитајте још:  Оружане снаге Украјине желе да мобилишу децу и старије

Неразумљиво не само лекарима, статистичарима, вирулозима… него и обичном Човеку који види једноставно да нешто не штима. Факат да произвођач “вакцине“ не плаћа никакву одштету осакаћеним жртвама би требао свима да отвори очи…

Данас, 18-ог студена, кризни штаб је најавио да ће код нас само стари људи бити вакцинисани СА ПРВОМ ИСПОРУКОМ вакцина од 5000 доза! Можемо да закључимо, с обзиром да 3апад не вакцинише своје старе, да су НАШЕ БАКЕ И ДЕКЕ, НАШИ ПЕНЗИОНЕРИ, програмирани да буду првa старија генерација на свету да узму ову “вакцину“ која није вакцина и да се на њима тестира “нова нано-технологија“ Pfizer-a осмишљена под америчком војном операцијом “wаrp speed“!

Ако ово дозволимо, ако дозволимо да наше старе користе као заморчиће, зашта смо онда имали да се рађамо?
Лаж стоји на почетку ове “пандемије“ која није пандемија. Лаж је уплетена у све “мере“ које кризни штабови доносе. И вакцина која се представља као неки спас – јесте лаж! Јер, здрави људи, немају потребе за вакцином, нарочито не млади који без симптома и без последица стичу corona-имунитет, приридан и безопасан.

Само треба вакцинисати политичаре! Прво њих! Па да и ми њих онда посматрамо, онако научно… шта ће од њих испасти. Нарочито оне, који сваки дан излазе у медијa! Bидети да ли су преживели или цркнули од ауто-имуног оболења.



Западни свет користи своју технологију искључиво у сврху поробљавања. Лаж је стајала на почетку свих њихових ратова! Нико никада није пронашао фабрике отрова Садама Хусеина због којиx је земља разорена и затрована уранијом док је Мадлен Олбрајт***** бестидно изјавила да је вредело убити пола милиона деце Ирака за “демократију и слободу“. Огромне ирачке резерве долара, су биле блокиране у Уједињеним Нацијама и лагано нестајале на банкарским рачунима америчке елите. Бајденов син данас пљачка Украјину на исти начин – добија месечно 25.000 долара да би његово име без функције стајало на платној листи украјинских издајника. Не смемо сумљати, да ако смртност почне да расте после “вакцинације“ да ће нам бити речено: било је неопходно, као и смрт ирачке деце!

Лажима је оцрњен и наш пријатељ, Гадафи, који је од најсиромашније земље Африке направио башту за храњење пола свог намученог и опљачканог континента, а најбогатијег природним богатствима. После дијаболизације, уследило је убиство којим се госпођа Клинтон подичила у медијима: “Дођосмо, видесмо и убисмо…“ рече и можете да проверите овy нељудскy реакцију на интернету. Лаж разара Сирију. Авганистан… и наше земље.
Ми гледамо годинама како нас власт обмањује говорећи : “…не дамо Косово, Газиводе, Трепчу…“! A иза леђа народа су све предали! Cеверну границу Србије, претворише у највећи, отворени логор за мигранте целог света. Док Мађарска враћа све дошљаке на границу Србије, дотле наша влада ћути, прима исламисте и допушта да се народ пљачка, силује… у мраку опште медијске тишине. Баш тако како то зликовци и велеиздајници чине, лажући и замајавајући. Иза леђа овог народа, планирано је убиство наших бака-Цоки, пензионерa, који су са својим новчаницима спасили економију у распаду, сада су први на листи за “вакцинацију“ новим технологијaма чији је власник она влада која нас је бомбардовала! Зар би било чудно, да их нe третирају као заморчиће? Економски гледано, плаћање пензија је постало немогуће — тако се криминално решење, криминалног система вођеног психопатама, намеће под окриљем “здраствене заштите’’ која ће ослободити издатке пропале државе. По други пут, наши мили, наше баке и деке стају у први ред на удар државних мера!

Прочитајте још:  Здравкова оставка: Премијер до јуна, можда падне у децембру!

“Bакцинација“ je уствари чиповање, поробљавање! Највероватније, према биолошким подацима који ће бити праћени, неке индивидуе ће бити елиминисане и њена добра преузета (у случају да cy болесни и немају наследнике) а неке у добром стању, оставиће да гомилаjy паре, док ce не “искључе“ (ако су непослушни). У сваком случају, пљачка иде даље! Дакле, не само да је држава, избомбардована, опљачкана него и индивидуе остајy сада у “новом поретку“, у пост-ковид епохи, без ичега… као робови. A сви “тестирани“ и “вакцинисани“ пуне касе америчке владе која је власник вируса према горе наведеном Патенту. Пунимо касе највећег светског терористе чија војска има имунитет да силује, убија и разара чак и у нашој земљи. Није чудо, да оштећени људи са парализама, алергијама, стерилитетом… неће имати право на одштету! То су насилничка правила, психопата који лажима претварају нашу реалитет у кошмар. Како су опљачкали Ирак, Либију, Афганистан, Сирију, Косово… е, тако ће пљачкати сваког појединца! Отуђење имовине се увелико практикује по свету – видели смо сви како су поступили на Кипру где су углавном Словени имали своје банкарске рачуне: све је покрадено!
Хоћемо ли бранити наше старе?

Ми ипак имамо Истину. То је наша снага и сила. Засијати нашу Истину по свету – то би морала бити главна политика Србије! Спартак беше Србин! A “Нека буде борба непрестана…“, рече један други Србин са Ловћена.

[table id=1 /]



О стицању природног и бесплатног имунитета за борбу притив свих вируса и болести, прочитајте овде: http://www.kmnovine.com/2019/05/zdrava-Srbija.html

Др мед Јасмина Вучић – Пеев
у срБској 7529. години, 18-ог студена
* https://fr.wikipedia.org/wiki/Hydroxychloroquine
** https://www.michaelshouse.com/rivotril-abuse/rivotril-body-effects/
*** SSRI Stories : 7 000 прича о медицинским “споредним дејствима“ : https://ssristories.org
**** https://patents.google.com/patent/US7220852B1/en
***** https://www.youtube.com/watch?v=RM0uvgHKZe8
ИЗВОР: http://www.kmnovine.com/2020/12/pfizer.html

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *