ИЗВЛАЧЕ СЛАМЧИЦУ? Вучић: Неко из државног врха ће примити вакцину

2

Александар Вучић (Фото: Predsednik.rs)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће неко из државног врха примити вакцину као сигнал да је вакцинација потребна и добра, али није прецизирао ко ће то бити.

„Неко из врха државе ће примити вакцину, неко други ће примити другу, неко трећи трећу да би смо показали да су све вакцине добре. Неку вакцину ћу и ја примити, свеједно ми је коју ћу“, рекао је председник Србије.




Он је рекао да сутра креће вакцинација у Србији

„У вакцини је спас. За нас је важно да почне вакцинација што пре и да заштитимо што већи број људи. Сутра креће вакцинација у старачким домовима. Преко 80 одсто људи који су страдали од овог вируса су старији људи, те зато од њих и крећемо са имунизацијом”, рекао је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Извор: rs.sputniknews. com

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “ИЗВЛАЧЕ СЛАМЧИЦУ? Вучић: Неко из државног врха ће примити вакцину

  1. Па шта то је њихова ствар, тако се и тадић ( онај председник ) у атлет мајци пелцовао пред камерама 2.ртс дневника против крмећег грипа ( за који не постоји вакцина до данас ) па шта? Колико будала га је следило? НИЈЕДНА. Као он је неки даса и ауторитет, тада је могао да види колики. Исто важи и за ове корумпиране и уцењене гадове. Тадић се вакцинисао 2009, јел се тада вучић вакцинисао због тог “ауторитета” а зна се да је вучића тадић довео на власт! Па наравно да није, ето колико верују у срања која МОРАЈУ да раде. Нек се вакцинишу сви на власти њихови послушници, сендвићари, ботови, судије, фотељаши, краваташи, комплет са породицама … пустите народ на миру баталита принуду, страх, уцену, насиље … па ће да се види колико СНС и СПС имају стварно гласача само нек батале опаске, “остаћеш без посла”, “превоза” “пасоша” “деце” “плате” ….
    Јадници ( мислим на власт ) сада ће им банкстерски $ изаћи на уши и дупе, зар су мислили да их ови “даривају” % пљачке сопственог народа што су лепи и паметни, као онај скот карамиџић, мислио шармирати сатанисте скупим западним оделом и глупим манирима … када се почео извлачити од “обавеза” убацили га у програм шишања траве
    Само нек се вакцинишу неће им бити ништа тада али за месец два, годину две, канцерчина ко врата, стерилитет …. давно и до смрти говораше ДР ТОДОР ЈОВАНОВИЋ о свим имбецилним тровачинама које ради банкстерска фармо мафија по команди НЕЉУДСКИХ СВЕСТИ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *