РУСИЈА ЈЕ ЈЕДИНА ЗЕМЉА КОЈА ИМА ХИПЕРСОНИЧНО НАОРУЖАЊЕ! Путин открио на чему сада раде, Америма неће бити добро!

1
путин

Владимир Путин (Фото: EPA-EFE/ Gerard Julien/Pool/Maxppp out)

Иако осим Русије нико не поседује хиперсонично оружје, Владимир Путин је открио да Русија увелико ради на системима за одбрану од хиперсоничног оружја.

Путин је поновио да Западне силе не одсутају од концепта брзог напада на контролне и командне системе Русије, и да се Русија увелико припрема да на време одбије такве нападе.

– Поседују високо прецизна оружја, али још увек не хиперсонична. Наравно, очигледно је да ће ускоро имати и такво наоружање, али као што сам рекао, до тада ћемо ми већ бити спремни – рекао је Путин.




Нешто раније је начелник ПВО руских оружаних снага, генерал-потпуковник Александар Леонов, рекао да чак и ракетни систем ПВО С-300 може брзо да уништи хиперсоничне циљеве. Најновији ракетни систем С-500 Прометеј, који је у процесу довршавања државног теста, само ће ојачати позицију Русије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поред тога, Леонов је подсетио да су хиперсоничне ракете Циркон, комплексе Сармат и друго наоружање какво нико други не поседује, спремни да реагују у сваком тренутку.

[table id=1 /]

https://youtu.be/HTw-vIeutQs



Информер

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “РУСИЈА ЈЕ ЈЕДИНА ЗЕМЉА КОЈА ИМА ХИПЕРСОНИЧНО НАОРУЖАЊЕ! Путин открио на чему сада раде, Америма неће бити добро!

  1. Џабе хвалисање када нас трују одозго, одоздо, изнутра, масовније, шире и горе него швабе и силе осовине у 2.рату … 3.светски рат у току, сатиру отровима, лажима, уценама, вакцинама, насиљем онолико колико хоће банкстери … окачи га на зид као трофејну прадедину кубуру. Нема од овога ништа, само замлаћује Словене као лењин док не дође прави РУСКИ ЦАР из народа а не из кабинета ватикана, банкстера и њихових сатанских тајних служби

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *