Убијена три француска полицајца

0

Француска (Фото: Танјуг/АП)

Троје полицаја је убијено, а један рањен у пуцњави до које је дошло када су стигли у једну кућу у удаљеном селу, реагујући на позив због насиља у породици, наводе полиција и француски медији.

Према наводима медија, када су полицајци стигли, 48-огодишњи мушкарац је пуцао на њих и запалио кућу. Жена, за коју се наводи да је жртва насиља у породици, побегла је на кров куће, а полиција је успела да је спаси.




Градоначелник оближњег града Сен Жист Франсоа Шотар рекао је да су специјалне снаге изашле на лице места након пуцњаве у селу, преносе медији. Шотар је навео да је полиција позвана због насиља у породици у селу у централној Француској, удаљеном око 180 километара западно од Лиона.

Акција полиције је и даље у току у селу, наводи француска телевизија БФМ ТВ. До пуцњаве је дошло нешто мало након поноћи, наводи британски Експрес, преноси Танјуг.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Осумњичени за убиство полицајаца пронађен је мртав. јављају медији. Четрдесетосмогодишњи мушкарац „пронађен је мртав у свом возилу, верује се да је самоубиство”, рекли су за Франс прес из окружења министра унутрашњих послова Жералда Дарманена.

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *