Вучић уплашен због Додика, послао екипу лекара да га спасе!

3
додик, уранијум

Милорад Додик (Фото: Председништво БиХ)

Председник Србије Александар Вучић пренео је да се председавајући Председништва БиХ Милорад Додик, који је заражен корона вирусом, добро држи, да његово стање није идеално, али није ни ужасно.

Вучић је рекао да се Додик налази у Бањалуци, а да може сваког тренутка, уколико буде потребе, да буде пребачен у Београд.




“Послали смо екипу наших лекара и др Др Стевановића у Бањалуку, на консултације са тамошњим лекарима. Додику желим му добро здрваље. Нисам лекар, за стручне анализе… Он се добро држи, али није стање идеално, није онако како бисмо ми волели, али није ни ужасно”, рекао је Вучић.

“Пратимо његово стање, ја се чујем са њим три пута дневно…Он ће имати најбољу негу и све што будемо могли да урадимо, урадићемо. У сваком тренутку смо спремни, ако буде потребе, да Додика примимо у Београду”, рекао је Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Вучић уплашен због Додика, послао екипу лекара да га спасе!

  1. “Он ће имати најбољу негу и све што будемо могли да урадимо, урадићемо”
    Јееее Нисмо ни мислили да неће, на себи не штедите поготово када је о трошку буџета. Ждераче, бахате се, силе се, праве себи приватне цркве на “хацијендама” ( да буду Богу “ближи” о трошку грађана и буџета ) имају своје свештенике, конзилијуме лекара, трошак не жале а грађани које су дозволили да трују ко шиша они нека живе скромно од најмањих плата и пензија у свету. Пензије минималне 12000, плате минималне 25000 па живи, уредно живи, греј се, лечи се, подижи децу и унуке, а њима лимузине, милиони, милијарде, кућерине, конзилијуми лекара, клинике … “вредне гузице” нема шта, на њима не треба штедети. А можда и “ВИП” личности добијају екстра кинту када пред “рајом” пристану глумити модни грип који диктирају банкстери и фармомафијаши. “Корона” убила грип, канцер, болести срца, крвотока, шећерну болест … само се од короне болује и умире, а када дођу вакцине сви ће живнути и постати бесмртни ( судећи по оркестрираној пропаганди наметнутој светском конц – логору највећем на свету ЕУ, АМЕРЦИ, АУСТРАЛИЈИ … )

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *