Жива српска институција шокира коронисте на задатку: “Веће су вам шансе да добијете рак него корону”

1

Бранимир Несторовић (Фото: Јутјуб)

Пулмолог је говорио и о новом соју корона вируса који долази из Велике Британије, али и о Фајзеровој вакцини
Чувени српски пулмолог др Бранимир Несторовић је, говорећи о епидемији корона вируса, гостујући на ТВ Хаппy у емисији Ћирилица аутора Миломира Марића, навео да је тренутно већа шанса да добијемо тумор него ковид 19.

– Људи почињу да се понашају ирационално када су уплашени. Тренутно вам је већа шанса да добијете тумор неки малигни, озбиљан и да умрете, него од ковида.

Ове године ће да умре више од 20.000 људи од тумора, а око 3.000 од ковида. А да не причам о кардиоваскуларним болестима. Kада гледате податке о морталитету у свету, нема великих промена. У већини земаља је укупна смртност потпуно иста као и прошле године – истакао је др Несторовић.



Он је као пример навео истраживање једне америчке аналитичарке.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У Србији се појавио тест у апотекама намењен приватним здравственим установама а не грађанима

– Мени је било интересантно… Један рад је објављен и одмах повучен са једног америчког инсититута. Њихова аналитичарка је анализирала смртност у Америци ове године. Интересантна је прича – колико је људи умрло више од ковида, тих око 300.000, за толико је испало да је мање умрло од рака и кардиоваскуларних обољења.

Изгледа да су пацијенти који су имали хроничне болести и добили ковид, а преминули, рачунати као да су умрли од короне – навео је доктор.



Он је говорио и о новом соју вируса корона који долази из Велике Британије.

Прочитајте још:  Време је за „тектонске промене” у Србији

– Сада је та теза, чини ми се, оповргнута. Мислим да се у ту причу умешала политика, јер је Борис Џонсон пре неки дан имао непријатан разговор са Ангелом Меркел. Одатле мислим да се наводно појавио овај сој – објаснио је Несторовић.

Kоментаришући вакцине против ковида 19, др Несторовић је навео да бисмо имали бисмо озбиљну производњу када бисмо успели да произведемо вакцину против корона вируса.

– Стварно не разумем Фајзерову вакцину, посебно што је најскупља. Затим, цела доза мора да се употреби у року од 12 сати, чим се одмрзне. Треба да гледамо своја посла, своје грађане… Не вакцинишемо се ваљда да путујемо. Идеја је да примимо вакцину да бисмо били здрави – навео је пулмолог.

[table id=1 /]



(Телеграф.рс)

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Жива српска институција шокира коронисте на задатку: “Веће су вам шансе да добијете рак него корону”

  1. Стара прича, исти тровачи, повика на вирус а уваљују стерилитет и рак преко вакцина. И поред огромног “успеха” што су повећали смртност од канцера протеклих 20г. за 800% фармомафији и банкстерима и то је мало хоће више и више … више болести, више смрти, више пара … никада им доста.
    О методама и неделима фармомафије која је свом циљу депопулацији подредила светске и државне институције детаљно је говорио др. Тодор Јовановић, погледајте његове емисије на Јутјубу поготово оне из 90′ и све ће вам бити јасно, простачко, примитивно, насилно делање нељудске свести против човечанства преко будала оличених у банкстерској и фармомафији.
    Која животињска врста организовано сатире своју врсту под изговором да их има много?
    Ниједна није толико глупа да постане уништитељ сопственог рода за рад команди неорганских бића.
    Колико год да је јато врана, једне другима неће кљуцати јаја и избацивати птице из гнезда а камоли пумпати туђе птиће отровним вакцинама које труле тело правећи га подлогом за канцер и стерилитет.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *