Руски еликсир МЛАДОСТИ: Три састојка из кухиње подмлађују 20 година!

0

Од када је настала цивилизација постоји тежња да се продужи живот. Хиљадама година уназад, човек је трагао за еликсиром који ће му обезбедити вечну младост. Тражили су га свуда, у храни, пићу, предмнетима, молитвама, враџинама…

Руска народна медицина пропагира један рецепт за који тврде да они који га примењују бар два пута годишње у курама од по 45 дана – без сумње згледају много млађе.

Али упоредо са рецептом који доноси младост организма и споља и изнутра, јесте, по овом рецепту, обавезнма употреба чаја од корена ђумбира – свакодневно, док траје кура.

Руски еликсир младости је напитак састављен од састојака које свакодневно употребаљавамо. То су мед, лимун и маслиново уље.




ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Потребно је:

100 мл лимуновог сока
200 г меда
50 мл маслиновог уља ( хладно цеђеног)

Све ово добро измешати и оставити у стакленој посуди. Узимати три пута дневно, петнаест минута пре јела.

Два пута годишње по 45 минута!

Куру подмлађивања помоћу овог еликсира треба спроводити два пута годишње. На пролеће и на јесен, када се иначе чисти организам. Најбоље у марту и октобру. Кура траје 45 минута и они који су пробали овај еликсир младости, потврђују његов назив који делује прилично претенциозно.

Требало бити упоран. Резултати ће се показати. Еликсир делује на организам крепећи га, очвршћујући вене и капиларе, и споља, дајући кожи затегнут изглед.

[table id=1 /]



Руски травар

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *