ТРИ моћне мантре које доносе мир и срећу: Изговарајте их сваког јутра и гледајте како се живот мења!

0
Foto: Profimedia

Истраживачи попут др Бруса Липтона и др Џоа Диспензе су доказали да наше мисли, свесно или несвесно, имају дубок утицај на наше тело. Дакле, како мислимо, тако ћемо и живети.

Доказано је да негативне мисли и уверења лоше утичу на наше тело и психу. Добра ствар је да овај принцип делује и обрунуто. Позитивне мисли благотворно делују на наш ум, тело и помажу нам да се осећамо лепше, пише Атма.хр.

Сада је сасвим јасно да смо ми сами извор и свега лепог и свега лошег у нашем животу. Уколико овим речима започенете сваки дан, полако ћете почети да примећујете како се дивне ствари дешавају, како негативна енергија одлази и како се и ваш поглед на свет мења:

1. Нећу поистоветити негативне мисли са стидом
Врло је мало нас који на свом путу никада нисмо осетили бес, љубомору или љутњу. Kада имамо ова негативна осећања, важно је да их спознамо, разумемо и радимо на њима како бисмо расли, уместо да бежимо од њих. Међутим, важно је и да себи опростимо за ова осећања. Унутрашњи срам је штетан за свесност као и бес усмерен ка споља.

2. Тражићу и видети лепоту свуда око себе

Тако је важно препознати лепоту. Срећом, свуда је око нас. Постоји естетска лепота људи, архитектуре, уметности и природе. Постоји и лепота у људском понашању, снази па чак и слабости. Kада вежбамо очи да виде лепоту, треба да научимо разлику између гледања и виђења. Заправо, када посматрамо отвореним умом, можемо чак и у најружнијим и најнезгоднијим стварима пронаћи лепоту.

3. Допустићу да ми се догоде добре ствари и да ми пристигне обиље

Ако останемо отворени, свемир је пун енергије која само чека да протече кроз нас. Све што треба да учинимо јесте да будемо духовно отворени. Што се више отворимо позитивној енергији и духовном обиљу, то ћемо бити срећнији.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Прва

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.