Зорана Михајловић по налогу напредних економских убица почела да комада ЕПС!

1

Зорана Михајловић (Фото: Спутњик)

ОСНИВАЧКА права Електропривреде Србије над Оператером дистрибутивног система (ОДС) „ЕПС Дистрибуцијом“ пренета су од данас на Владу Србије.

То ће омогућити ефикасније пословање обе државне компаније које неће бити приватизоване, нити ће смањивати број запослених. Ово је поручено данас након што су министарка енергетике Зорана Михајловић и вршилац дужности директора ЕПС-а Милорад Грчић потписали уговор о раздвајању делатности у том јавном предузећу.

– Нема бојазни да ће ЕПС и ОДС бити приватизовани – истакла је Михајловићева. – Нико неће остати без посла, то су наша предузећа и наше злато које ћемо даље чувати и развијати. Визија Владе је да ЕПС буде регионално моћно предузеће, да се губици у дистрибутивној мрежи сведу на најмању могућу меру, а да грађани буду задовољни и количином и квалитетом испоручене енергије.



Она је истакла да ОДС сада може да крене у добијање лиценце коју од свог оснивања нема и додала да ће држава све учинити да ојача ЕПС и електродистрибутивну делатност.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Грчић је рекао да ће ЕПС наставити са улагањем у производне капацитете, посебно у обновљиве изворе енергије. Вршилац дужности директора „ЕПС Дистрибуције“ је оценио да ће ОДС кроз развој пружити већи квалитет услуга корисницима.

[table id=1 /]



Новости.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Зорана Михајловић по налогу напредних економских убица почела да комада ЕПС!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *